Barça

“Els tres punts de demà valen el mateix que els del clàssic”

Valverde en 9 frases.

RAYO VALLECANO: “Volen pressionar a dalt i tenen jugadors hàbils al mig del camp i al davant. Juguen bé i hem de vigilar. Estan necessitats de punts i serà complicat.”.

MESSI CONTRA L’INTER?: “Messi té un problema al braç i era normal que es reincorporés ràpid als entrenaments. Esperem. Han passat només dues setmanes, esperem, es aviat.”.

El DISCURS DE SOLARI: “Cada entrenador que es manifesti com cregui per motivar el seu equip. No haig de valorar el que diguin els entrenadors del Madrid o l’Espanyol o qui sigui.”.

CONCENTRATS: “En la calma es quan més problemes hem tingut. Contra Sevilla, Madrid i Inter al mig vam fer un pas endavant. Els tres punts de demà valen el mateix que els del Madrid i anem a per ells.”.

AL MERCAT PER UN 9: “El Barça està sempre atent al mercat. És lògic, no només perquè ho digui Luis Suárez.

LA CLASSIFICACIÓ ACTUAL: “Aquests equips estan on estan per mèrits propis. Ja veurem si hi haurà sorpasso. Veurem si això es manté en el temps, també semblava que el Leicester també es desinflaria i va acabar guanyant la lliga.”.

L’ETERN DEBAT: “Nosaltres utilitzem la possessió per guanyar el partit. Però et pots enfrontar a un rival que té aquest mateix estil i també vulgui guanyar a través de la pilota. A vegades t’imposes o no. El que domina el partit no és qui té més possessió, sinó el que converteix més opcions de gol. A vegades en això ens confonem.”.

UMTITI I EL FITXATGE D’UN CENTRAL: “Volem que Umtiti es recuperi el més aviat millor, també Vermaelen. Treballo amb els que tenim i estic content. Voldria disposar dels quatre però hem d’estar atents al mercat.”.

ALEÑÁ: “Com que venia d’una lesió llarga i no sabíem com evolucionaria volíem que pogués entrar al filial per anar agafant forma. El seu estatus es de primer equip. Ell em va dir que si no anava convocat li aniria bé jugar amb el B de tant en tant.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)