Barça

Guardiola reclama votar

Conferència. L’entrenador català ha explicat en un simposi a la Universitat de Liverpool la repressió que pateix Catalunya per haver dut a terme un referèndum sobre la independència

Pep Guardiola, que la setmana passada va ser a Lledoners per fer una xerrada i per visitar els presos polítics, va aprofitar un simposi a la Universitat de Liverpool per explicar i censurar la repressió que pateix Catalunya per haver fet un referèndum sobre la independència. “El president electe és a l’exili, hi ha presos polítics i Carme Forcadell, que era la presidenta del Parlament, també està en presó. I la persecució que hi ha Catalunya no és només política, perquè també afecta músics i líders socials”, va assenyalar Guardiola. El tècnic del City va contraposar l’actitud del govern espanyol amb la de l’anglès, que sí que va permetre als escocesos que poguessin expressar-se a les urnes, i va insistir que el moviment independentista català és pacífic i que exercir el vot es una petició de la majoria de la societat catalana. “És un exercici de democràcia.”

En aquest acte, que ha estat organitzat amb la participació de l’Institut Ramon Llull, ha aconsellat els estudiants que visquin la seva professió amb “passió”. Com fa ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)