Barça

Queixa formal del Leganés a la federació pel gol de Suárez

Polèmica. La presidenta, Victoria Pavón, demana explicacions per la concessió del gol de Luis Suárez, critica el VAR i envia un vídeo i un escrit de disconformitat a la RFEF i al Comitè Tècnic d’Àrbitres

Si algun aficionat al futbol creia que l’ús del VAR posaria fi a la polèmica arbitral i les discussions de bar, certament errava el tret per complet. Primera jornada de la segona volta de la lliga i, de nou, tenim debat damunt la taula per l’acció que es va produir diumenge al Camp Nou en el Barça-Leganés i que va significar el 2-1 favorable a l’equip d’Ernesto Valverde. El Leganés va demanar ahir explicacions a la federació. El club madrileny entén que el gol de Luis Suárez no és legal i ahir mateix va fer un escrit de protesta a la RFEF i al Comitè Tècnic d’Àrbitres, per correu electrònic, en què demana que s’expliquin els motius pels quals l’àrbitre De Burgos Bengoetxea va concedir el gol. El Leganés està disconforme amb la decisió de l’àrbitre principal i també amb l’aplicació del VAR en aquesta jugada concreta. Diumenge Iglesias Villanueva era el màxim responsable arbitral a la sala del VAR i el club madrileny no entén per què no va fer revisar la jugada a l’àrbitre principal. El Leganés entén que Suárez impacta amb el porter, Pichu Cuéllar, en el moment de la rematada i que el gol no hauria d’haver pujat al marcador.

El Leganés ha mostrat el seu malestar també a través de les seves xarxes socials i també en veu de la seva presidenta. Victoria Pavón va parlar ahir als micròfons de Radio Marca i es va queixar ostensiblement de la jugada. “Continuo enfadada. No m’agraden les polèmiques, però se’ns va perjudicar. Hem enviat el vídeo a la federació. La repetició per televisió no ofereix dubtes. Al final del partit vaig dir que eren coses del futbol, però ara, després d’haver-ho vist, queda clar que era falta. És una jugada que ha vist tot Espanya”, va manifestar.

Unes declaracions oposades a les d’Ernesto Valverde només d’acabar el partit. El tècnic entén que la jugada és legal i que Luis Suárez arriba abans que Cuéllar a la pilota i que posteriorment es produeix el contacte. Valverde va dir, de fet, que “el gol era tan gran com un piano”. Des del Barça no es vol entrar en cap mena de debat i el club es remet a les paraules del seu tècnic.

El president de la Lliga, Javier Tebas, també va parlar ahir a la nit del tema des de València en la gala Yo Soy Noticia, i va ser contundent: “No és jugada de VAR.”

LES FRASES

Continuo enfadada. Hem enviat el vídeo a la federació. No m’agraden les polèmiques, però se’ns va perjudicar i cal dir-ho
Suárez comet falta a Cuéllar. La jugada l’ha vist tot Espanya. La repetició no ofereix dubtes
Victoria Pavón
Presidenta del Leganés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)