Barça

“La decisió del TAD no depèn de nosaltres. Només pensem en el Sevilla”

Ernesto Valverde. ENTRENADOR DEL FC BARCELONA

Ernesto Valverde ha comparegut aquesta tarda davant dels mitjans de comunicació per transmetre les seves sensacions prèvies al duel de demà contra el Sevilla, corresponent a l’anada dels quarts de final de la copa del Rei. Aquestes són les seves frases més destacades:

El Sevilla: “És un equip molt potent a casa i en les eliminatòries és molt solvent. Per a nosaltres jugar contra ells és tot un repte”.

Boateng: “S’adapta al que estàvem buscant. Pot jugar com a 9, coneix la lliga espanyola, està en actiu i sap quin rol ve a complir”.

El passat polèmic de Boateng: “Confio en la presumpció d’innocència de tothom. Ve a ajudar-nos. Alguns fitxatges, com el de Paulinho o Arturo Vidal, van ser controvertits, i després han rendit molt bé”.

El futur immediat de Denis: “Sí, hi ha possibilitats que surti en aquest mercat, i si marxa no crec que hi hagi cap entrada més. Boateng ha vingut perquè Munir va marxar”.

Malcom: “Fins el dia 31 pot passar qualsevol cosa, però el que no pot ser és que ens quedem amb 14 jugadors. Ha de lluitar per jugar més”.

La polèmica pel gol de Luis Suárez: “Hi ha contacte, però és posterior a que Suárez toqui la pilota. És un gol absolutament legal, excepte per als que volen fer la pilota més gran”.

La resolució del TAD sobre el cas Chumi: “No depèn de nosaltres, així que hem de pensar només en el partit contra el Sevilla”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)