Barça

Alba: “Espero que Messi també es quedi fins al 2024”

Barça. En l’acte de la seva renovació, el lateral de l’Hospitalet torna a mostrar la seva devoció pel millor futbolista del món

Aquest migdia ha tingut lloc l’acte de la signatura del nou contracte de Jordi Alba. El lateral esquerre, que ha renovat fins al 30 de juny de 2024, amb una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros, ha repassat l’actualitat blaugrana en roda de premsa. Aquestes són les seves respostes.

La renovació: “És un moment molt emotiu, poder estar cinc anys més a casa meva, farà 20 anys que estic al club. Estic en el millor moment de la meva carrera, em trobo molt bé físicament i mentalment. Vull continuar guanyant títols a casa meva. La meva il·lusió sempre ha estat el Barça. Quan estava al València, li vaig dir als meus agents que, si venia el Barça, no escoltessin res més. Ara podré continuar cinc anys més. Conec la casa des dels vuit anys i sé el que es juga fora. Les dues parts volíem continuar units i així ha estat més fàcil.”

Moment de forma: “Em cuido molt més ara que abans, tinc una família que m’ha ajudat en els moments dolents i tinc la confiança del club, dels tècnics i dels companys. Estic en un nivell molt alt.”

El triplet: “Guanyar títols no és fàcil, però som un equip que lluitarem per tots els títols aquesta temporada com ho fem sempre. El partit de dimecres serà difícil, però no queda una altra que guanyar.”

Messi: “Espero que Messi es quedi també fins al 2024 perquè gaudirem tots. He crescut molt al seu costat, et fa molt millor jugador.”

La competència: “M’és igual tenir competència o no. Si estic al meu nivell, sé que jugaré. Em sento important, tingui o no competència.”

El Lió: “L’Ajax va passar ronda merescudament, però és cert que alguns favorits no van passar. Nosaltres hem de jugar amb la màxima intensitat i concentració. Ja sabem el que va passar el dia de la Roma i segur que ens servirà.”

El Real Madrid: “Segur que bé no ho estan passant, però la lliga no està decidida. Nosaltres no ens hem de preocupar per altres equips.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)