Barça

Messi: “El curs acabarà amb una sensació estranya pel que va passar a Anfield”

Capità. La compareixença del davanter argentí, en deu frases

Final de copa: “Estem tranquils. Preparant com sempre cada partit i sabent de la importància que significa una nova final. Sí que és cert que tornar a aconseguir un doblet és importantíssim pel club i pel vestidor però, passi el que passi, ens quedarà la sensació estranya pel què va passar a Anfield”

Anfield: “Va ser un cop molt dur. Ens va costar aixecar-nos; es va veure en els partits posteriors. Sabíem que no podia passar el mateix que a Roma. El partit que vam fer va ser lamentable. Estar a prop d’una final de Champions i que ens passi el que ens va passar no es pot permetre”.

Similituds amb la desfeta de Roma: “No m’he posat a repassar el partit però les sensacions que em va deixar és que va ser molt similar al que vam viure a Roma. El primer temps no va ser dolent del tot però no vam fer el gol i quan ens van ficar el primer, vam entrar en aquesta dinàmica. Aleshores no vam competir i només va haver un equip al camp. Va haver-hi errades però el pitjor i el que no es pot perdonar és que no vam competir. Ens jugàvem entrar en una final”.

La Copa Linda: “No vaig prometre portar-la. Vaig prometre que faríem tot el possible per portar-la i tampoc ho hem complert”.

Valverde: “Ha fet una feina impressionant. En l’eliminació contra el Liverpool no va tenir culpa pràcticament de res. Nosaltres vam ser els únics culpables. M’agradaria que continués”.

Bota d’Or: “Ni ho penso. No ho tinc al cap. Encara ens estem recuperant del que va passar a Liverpool. No penso en els aspectes personals, només en intentar guanyar la final i acabar l’any amb un altre títol”.

Motivació al Barça: “No he dubtat mai sobre continuar al Barça. També he tingut decepcions amb la selecció argentina i tot i així ho continuat intentant”.

Problemes al pubis: “Estic millor. Ho he arrossegat des del gener. Tenia molt dolor però ho he anat controlant bé i he pogut jugar. Avui estic al cent per cent”.

Motivació sobre la copa: “No podem tornar a cometre aquestes errades. A ganes i actitud no ens ha de guanyar ningú i menys en la situació actual. Sortirem a competir i a donar el màxim com ho hem fet durant tota la temporada excepte el partit a Anfield.

La possible arribada de Griezmann: “No opinaré”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)