L’esperada reacció queda en focs d’artifici (0-0)

Champions. Barça-Slavia (0-0). Jornada 4

La mala imatge deixada en l’últim desplaçament de Champions a Praga i sobretot el desastre del Ciutat de València contra el Llevant obligaven avui al Barça a oferir una gran resposta contra l’Slavia. Ho va dir Valverde en la seva roda de premsa i ho va dir també Nélson Semedo en la prèvia. Però a l’hora de la veritat, focs d’artifici. Trist empat a zero al Camp Nou contra un Slavia que no ha guanyat encara cap partit en aquesta Champions i poc més.

El Barça ha tingut fins a quatre oportunitats clares de gol en el primer temps. La millor, un xut a la fusta de Leo Messi, després d’una cavalcada de l’argentí marca de la casa, en què ha marxat per velocitat de tots els seus rivals i ha acabat connectant un xut que no ha trobat la xarxa per ben poc (35’). El mateix Messi ha fet lluir Kolar poc després amb un altre gran xut (42’). També Semedo, amb una bona internada per la banda i una rematada per baix (10’) i Piqué, de cap a la sortida d’un córner (43’), han obligat a intervenir al porter de l’Slavia.

Kolar ha estat el millor dels txecs i Olayinka també ha posat en moltes dificultats a la defensa blaugrana sobretot en els primers quaranta-cinc minuts. Ell ha estat qui ha forçat la groga de Piqué, que l’obligarà a descansar en el proper partit de Champions contra el Dortmund.

Jordi Alba, amb una lesió als isquiotibials de la cama esquerra, s’ha quedat al vestidor després del descans i en el seu lloc ha entrat un Sergi Roberto, que ha tingut la primera oportunitat de la segona part, però el de Reus ha trobat de nou la bona resposta de Kolar.

Arturo Vidal ha marcat pel Barça després d’una assistència de Messi, però el gol no ha acabat pujant el marcador per fora de joc de l’argentí en l’inici de la jugada.

El mateix Messi hauria pogut marcar en el minut 77, amb una rematada a boca de canó, després d’una boníssima centrada d’Ansu Fati, que havia entrat per Dembélé, però Kolar s’ha tornat a lluir.

L’Slavia també ha disposat també de diverses aproximacions i sobretot ha posat en moltes dificultats al Barça amb una pressió altíssima que ha incomodat molt als de Valverde, més erràtics que de costum i amb massa imprecisions en la passada.

Al final, 0-0 i el Barça que manté el lideratge del seu grup (8 punts) però que també manté els dubtes de joc i de sensacions dels últims dies. Contra el Celta d’Òscar Garcia, dissabte, propòsit d’esmena abans de l’aturada per seleccions.