Barça

“La setmana ha anat millor del que m’esperava”

Barça. Quique Setién ha assegurat en la roda de premsa prèvia abans del partit contra el Granada que ha trobat un vestidor predisposat a entendre tot el que demana i amb molt bona actitu.

Quique Setién, el nou entrenador del Barça ha ofert avui, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la roda de premsa prèvia al partit de demà (21h) contra el Granada al Camp Nou. El nou tècnic del Barça ha assegurat que s’ha trobat un vestidor amb molt bona actitud, predisposat a entendre tot el que demana. Setién no ha donat pistes de l’onze titular que sortirà demà, tampoc de com s’ho farà per substituir la baixa del lesionat Luis Suárez ni de si ha demanat un possible reforç.

La primera setmana

“Ha anat molt bé. Molt millor del que esperava. Quan et presentes a un nou equip tens el dubte de com et rebran. Es nota molt la predisposició. L’actitud de tots. Per treballar i per acceptar els canvis. Estic content del treball i de la capacitat que tenen d’entendre tot el que demano. Ha estat meravellós”.

Conversa amb Messi

“He parlat amb el Leo i amb gairebé tots els jugadors. És un jugador especial però he parlat el mateix amb ell que amb Piqué, Neto o Marc André. Serà el més habitual. M’agrada parlar i debatre amb els jugadors”.

Granada

“Ells voldran repetir el partit de la primera volta. Els hi va anara bé. Possiblement donin el nivell que van donar allà. Esperem el millor rival possible i ens posaran les coses complicades. Guanyar fàcil potser ho fem alguna vegada però no sempre”.

Riqui Puig

“L’opinió respecte Riqui i els jugadors del filial és que els vull conèixer. Els he vist però vull fer-ho de manera íntima. Riqui és un gran jugador i tindrà opcions. Tots tindran opcions. Aquesta setmana ha entrenat el Riqui amb nosaltres però la que ve potser és un altre”.

Possible reforç

“Vull conèixer primer i llavors valorar. Ens hem donat un marge i estem en aquests temps de marge. Encara no tinc respostes per a aquestes preguntes.”

Qui farà de Luis Suárez

“Qualsevol opció que li plantegem a un jugador l’acceptarà amb il·lusió. Perquè seran les necessitats de l’equip seran questes. L’absència de Luis és un problema perquè és un dels millors davanters del món. L’equip ho pot acusar però intentarem minimitzar les diferències”.

Guanyar o jugar bé?

“Sempre vull guanyar. Si guanyo però jugo malament no me’n vaig content a casa. I mai els hi diré al jugador que prioritzo el resultats però si jugues bé tens més opcions de guanyar. Sempre procuraré guanyar bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)