Barça

Com anell al dit per evitar joc brut en les eleccions

Guerra a les xarxes. Des de Sí al Futur, la plataforma de Víctor Font, confien que aquesta polèmica servirà perquè el procés electoral sigui net

Si no hi ha un avançament electoral, les eleccions a la presidència del FC Barcelona estan previstes pel 2021. De moment encara no se sap quantes candidatures hi concorreran però hi ha un aspirant que fa temps que s’ha presentat. Es tracta de l’empresari de Granollers Víctor Font, que encapçala el grup Sí al Futur. Precisament el seu nom ha estat en boca de tothom en les últimes hores, arran de la polèmica sobre l’empresa I3 Ventures, que es dedicava a monitoritzar el que es deia sobre el FC Barcelona a les xarxes socials com a proveïdor del club, però que una informació de la cadena SER també va revelar que utilitzava comptes falsos per desprestigiar jugadors actuals, exjugadors i també opositors. La citada empresa, segons la informació, havia ideat una estratègia per embrutar la imatge de Víctor Font. Hi havia un pla que pretenia emetre missatges que qüestionessin o desprestigiessin l’empresari.

Ahir, en una entrevista a RAC1, Víctor Font es va mostrar molt sorprès per aquesta notícia. “Nosaltres no som part del passat, ni d’aquest entorn ni d’aquestes lluites caïnites que hi ha hagut. Farem tot el que calgui per defensar els interessos del club.” A diferència de Jaume Roures, que ha anunciat que sí que es querellarà, Font encara vol estudiar amb més deteniment tot aquest assumpte i reclama a Bartomeu que doni més explicacions, més enllà del comunicat que va emetre el club. També va assegurar que si finalment es demostra que al darrere hi ha la junta, “hauria de plegar”. Font considera que la situació de l’entitat és greu. “Davant les dificultats econòmiques i esportives, ara hi afegim això, que demostra que gairebé el club està en fallida moral. No sé què més ens falta”, va assenyalar.

Des de Sí al Futur esperen que l’aparició de tota aquesta polèmica serveixi perquè en les properes eleccions hi regni el joc net i no el brut, com alguns cops ha passat en processos electorals a Can Barça. “No temem una campanya bruta. Esperem que no ho sigui, vaja. Nosaltres volem confrontar projectes i presentar propostes als socis perquè aquests escullin quina és la millor. Si alguna candidatura esperava saltar-se alguna norma, esperem que tot això serveixi per a alguna cosa. Tot plegat, però, és molt desafortunat”, va comentar a L’Esportiu un portaveu del grup liderat per Víctor Font.

Pot afectar l’equip?

Bartomeu va anar ahir a la tarda a parlar amb els jugadors afectats en la polèmica, sobretot Messi i Piqué. Tot aquest enrenou se suma al que ja va haver-hi fa uns dies per les declaracions d’Abidal. “Esperem que tot això no afecti, perquè els jugadors són professionals i han d’estar per sobre de totes aquestes coses, però sí que és cert que no els estem posant les coses fàcils. Primer amb Abidal i ara amb tot això”, diu el mateix portaveu. Malgrat tot, des de Sí al Futur són optimistes amb les possibilitats de l’equip de guanyar algun títol aquesta temporada. “Som raonablement optimistes, confiem que encara està tot per fer en la lliga i la Champions i que tot és possible. Aquesta plantilla ens ha demostrat que mereix confiança i que aquests jugadors són guanyadors.”

EL PROTAGONISTA

Nosaltres no som part del passat, ni d’aquest entorn ni d’aquestes lluites caïnites que hi ha hagut. Defensarem els interessos del club
Si es demostra que darrere d’això hi ha la junta actual, evidentment Bartomeu hauria de plegar
Víctor Font
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)