Barça

Xavi: “Guardiola és el millor entrenador del món”

Futbol. El tècnic de l’Al-Sadd es desfà en elogis cap a la figura de l’entrenador de Santpedor. “És un privilegi tenir-lo a prop”

Xavi Hernández torna a estar d’actualitat. El tècnic de l’Al-Sadd ha donat una entrevista als mitjans oficials del Manchester City on, com no, parla de la seva relació amb Pep Guardiola. “Parlem sovint, tinc bona relació. L’estiu ens vam veure i vam anar a menjar i molt bé. Jo el considero el millor entrenador del moment, del món. Per tant tot el que em pot aportar a mi serà benvingut no, el següent. És un privilegi tenir-lo a prop”, ha confessat l’ex mig blaugrana que ha recordat els primers moments del tècnic al Camp Nou. “Sent Guardiola entrenador no tènia cap dubte. És veritat que el primer any li va costar perquè sempre es requereix una adaptació a tot estil, tot models o fins i tot a una altra cultura o una altra història, però no tenia cap dubte que Guardiola anava a tenir èxits. A part ho he dit moltes, moltes, entrevistes: necessitava només temps”.

D’altra banda, el tècnic té molt clar la seva filosofia de joc. “La meva idea és que el jugador gaudeixi i jo entenc que gaudeix a partir de tenir de tenir la pilota jo vull tenir la pilota el màxim temps possible. Jo m’he criat a l’escola Cruyff, Guardiola, Rijkarrd i Van Gaal, etcètera. Si el teu tens la pilota el contrari no el té i ja ens estem defensant amb pilota i si jo tinc la pilota, tinc més possibilitats de marcar gol. Per tant perquè sóc molt de bloc, d’equip, perquè hem de recuperar la pilota, hem d’estar tots junts. Jo sóc molt d’estar els onze com a bloc, tant en defensa com en atac, i ser dominador del joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)