Barça

Semedo infringeix el protocol de LaLiga

Barça. El lateral blaugrana, segons Deportes Cuatro, va celebrar, dilluns, l’aniversari d’un amic en una festa amb més de vint persones a Castelldefels

El jugador del Barça, Nelson Semedo, s’ha sumat a la llista de futbolistes que s’ha saltat els protocols del ministeri de Sanitat i de LaLiga. Així ho informa Deportes Cuatro que assegura que dilluns el portuguès va estar a l’aniversari d’un amic en un local de Castelldefels. La festa va ser de més de vint persones segons fonts del programa televisiu.

La televisió ha tingut accés a les imatges de la festa, que es va celebrar amb Barcelona i la seva àrea metropolitana en Fase 2, que limita les reunions a un màxim de 15 persones. A més, el jugador es va saltar les recomanacions de LaLiga de limitar els seus contactes a les persones que convisquin amb el jugador.

Així doncs, Semedo se suma als futbolistes que han decidit saltar-se la normativa de LaLiga com Jovic o quatre jugadors del Sevilla que van celebrar, fa uns dies, una barbacoa amb familiars i amics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)