Barça

Homenatge a les víctimes de la Covid-19

Barça. Abans del partit contra el Leganés s’escoltarà El Cant dels Ocells per recordar tots els morts pel coronavirus

El FC Barcelona ha preparat un seguit d’accions per homenatjar les víctimes de la Covid-19 en el primer partit al Camp Nou després de l’aturada de la competició per culpa de la pandèmia. Abans de l’inici del partit contra el Leganés els jugadors, que portaran un braçal negre en senyal de dol, guardaran un minut de silenci mentre que a través dels videomarcadors de l’estadi es podrà veure als músics del Gran Teatre del Liceu interpretant El cant dels ocells. En aquesta ocasió, la composició de Casals recordarà a tots els culers (socis, penyistes i aficionats) i a totes les víctimes de la pandèmia de la Covid-19. El que es veurà serà un vídeo dels intèrprets tocant aquesta peça al terreny de joc, en una gravació que va tenir lloc el dijous 10 de juny al Camp Nou, seguint tots els protocols sanitaris i de seguretat pertinents.

Al marge d’aquest acte, el club també ha pres algunes mesures perquè els jugadors notin una mica d’escalf malgrat jugar sense públic. S’escoltarà una versió del Cant del Barça, l’himne oficial, cantada per seguidors del Barça que han participat en l’acció que han dut a terme conjuntament el FC Barcelona i la companyia de comunicacions Viber. Aquesta empresa va convidar a tota la seva comunitat a enregistrar-se en vídeo cantant l’himne a cappella i amb tots els arxius rebuts s’ha fet un muntatge audiovisual que s’emetrà pels videomarcadors del Camp Nou.

Pel que fa a la graderia, a primera lateral s’hi col·locarà un mosaic posant fundes a les butaques buides en el qual s’hi llegirà el lema Aquí juguem tots, el lema de la campanya que impulsa el club durant la pandèmia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)