Barça

L’informe de Salut és favorable a jugar la Champions al Camp Nou

Barça. La UEFA ha demanat un informe al Barça per saber si es podia jugar a l’estadi el duel contra el Nàpols i el departament de salut assegura que sí, sempre i quan es compleixin els protocols establerts. Darrere de la petició hi està el Nàpols, que prefereix jugar en un camp neutral per motius esportius

La UEFA s’ha dirigit al FC Barcelona per preguntar-li si la situació de la pandèmia feia convenient jugar el partit contra el Nàpols al Camp Nou o bé traslladar-lo en un camp neutral. El club blaugrana ha remès la petició al Departament de Salut, que és qui té les competències en aquests moments, perquè fes un informe. Doncs bé, la conselleria comandada per Alva Vergés ja el té preparat i és totalment favorable a que es jugui a Barcelona sempre i quan es compleixin tots els protocols que ja van quedar establerts mentre es van jugar els partits de lliga. Vaja, que la situació no ha canviat respecte aquells dies.

Segons ha pogut saber aquest diari, la UEFA ha demanat aquest informe després de rebre pressions del Nàpols, que per un tema purament esportiu volia evitar jugar al Camp Nou. Una tàctica que també va intentar el Real Madrid per no haver de jugar al camp del Manchester City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)