Barça

El moment Griezmann

El davanter francès ha superat la lesió muscular que el va deixar fora dels dos últims partits de lliga i els que l’han vist entrenar-se diuen que arriba “com un toro” al partit de dissabte contra el Nàpols

Autor del gol de l’empat en l’anada jugada a San Paolo el llunyà 25 de febrer, serà titular al costat de Luis Suárez i amb Leo Messi per darrere

“Està com un toro.” És la frase que més se sent entre els preparadors del Barça quan parlen d’Antoine Griezmann. El francès va acabar la lliga lesionat. Es va fer una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta contra el Valladolid i es va perdre les dues últimes jornades del campionat. Griezmann, que en les cinc temporades que va estar en l’Atlético de Madrid només s’havia perdut un partit per lesió i no va ser per un problema muscular, va treballar de valent durant la setmana de descans que Quique Setién va donar als seus homes per arribar al cent per cent en el retorn de la lliga de campions i ha aconseguit el seu objectiu. Ho va demostrar en el partidet que va organitzar l’entrenador diumenge passat al Camp Nou. Va jugar a un bon nivell la segona part, fent parella amb Luis Suárez, i amb Messi per darrere. La seva bona forma també la va demostrar en l’entrenament d’ahir. Serà titular contra el Nàpols per formar el temut trident amb Messi i Suárez, un trident que no es va poder veure en el ja llunyà partit d’anada, per lesió de l’uruguaià, i que Setién podrà alinear després de les recuperacions de Griezmann i Suárez, la d’aquest últim facilitada per l’allargament de les competicions per la pandèmia de la Covid-19. Jugaran tots tres com ho van fer a Vila-real. El francès i l’uruguaià a la punta i Messi per darrere. Va ser el millor partit de l’era Setién, amb gols dels dos primers i assistències de l’argentí.

Griezmann ja va ser protagonista en el partit d’anada, disputat el 25 de febrer, marcant el gol de l’empat, un gol que posa en avantatge el Barça en l’eliminatòria. Era el segon gol del francès en aquesta edició de la Champions. N’ha fet quinze en la seva primera temporada com a blaugrana. És el tercer millor golejador de la plantilla, darrere de Messi i Suárez, però des del club reconeixen que n’esperaven més, d’ell, el fitxatge estel·lar de l’estiu passat, arribat des de l’Atlético de Madrid per 120 milions d’euros. Espera poder tornar part de l’esforç fet pel Barça contra el Nàpols, equip al qual ja va marcar també un gol en pretemporada, a Michigan, en el doble enfrontament que italians i catalans van tenir en terres americanes. L’entorn del francès assegura que està molt motivat per al partit contra el Nàpols i per arribar a la fase final de Lisboa. Creu que el format de la competició els pot beneficiar, i que pot guanyar un dels pocs títols internacionals que li queden, després d’haver estat ja campió del món amb la selecció francesa i de l’Europa League i la supercopa europea amb l’Atlético de Madrid. Se li va resistir la Champions l’any 2016, quan va jugar la final amb l’equip de Diego Simeone contra el Real Madrid. La van guanyar els blancs des del punt de penal, i l’actual jugador del Barça va fallar un penal en el temps reglamentari, enviant el seu xut al travesser. Són 22 els gols que Griezmann havia fet en la màxima competició continental abans d’arribar al Barça: 21 amb l’Atlético de Madrid i un amb la Real Sociedad. De moment el que va fer a San Paolo acosta el Barça al seu primer objectiu: estar en els quarts de final de la lliga de campions per tretzena temporada consecutiva. Els blaugrana no han caigut abans des que els va eliminar el Liverpool la temporada 2006/07.

EL NÀPOLS

També li va fer un gol en un dels dos amistosos de pretemporada que van jugar

LA CHAMPIONS

Ha fet 24 gols en la lliga de campions: Barça (2), Atlético (21) i Real Sociedad (1)

MOTIVAT

Espera lluitar a Lisboa per la Champions, un títol que va perdre l’any 2016

Ousmane Dembélé apunta a Lisboa

Quique Setién ja sap que podrà comptar amb Griezmann i també amb Clément Lenglet per al partit de dissabte contra el Nàpols. No ho podrà fer amb Ousmane Dembélé, però l’evolució del també francès fins ara és bona. Ahir va tornar a participar en l’entrenament amb el grup, i si res no canvia i el Barça aconsegueix la classificació per a la fase final de la Champions que es jugarà a Lisboa entre el 12 i el 23 d’agost, s’espera que el davanter pugui tenir minuts en els quarts de final o les semifinals. També va saltar a la gespa, per fer treball específic, el central uruguaià Ronald Araujo, que es va lesionar en un turmell jugant la fase d’ascens a segona divisió A amb el filial. També estarà recuperat per viatjar a Lisboa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)