Barça

Koeman ja té ajudants

Nou cos tècnic. El Barça confirma que Alfred Schreuder i Henrik Larsson seran els homes de confiança de l’holandès. El suec torna tretze anys després de triomfar com a jugador

Ronald Koeman ja té ajudants. Com vam explicar, es tracta d’Alfred Schreuder i Henrik Larsson, que torna al Barça tretze anys després d’haver-hi triomfat com a jugador. Els dos han signat fins al 2022.

Schreuder (Barneveld, Holanda, 2 de novembre de 1972) és un tècnic especialista en jugades d’estratègia, amb experiència com a ajudant de Julian Nagelsmann, actual entrenador del Leipzig, a la banqueta del Hoffenheim i també com a ajudant d’Erik Ten Hag a l’Ajax.

Pel que fa a Henrik Larsson (Helsingborg, Suècia, 20 de setembre de 1971), el suec i Koeman van coincidir com a jugadors al Feyenoord entre els anys 1995 i 1997. Com a tècnic, ha dirigit el Falkenberg i el Helsingborg. Larsson va arribar al Barça l’any 2004, amb Rijkaard com a entrenador, i aviat es va convertir en un ídol per a l’afició. Va jugar 62 partits i va marcar 22 gols. Va guanyar una Champions, dues lligues i una supercopa. El seu concurs va ser molt important en la final de la Champions de París, amb dues assistències a Eto’o i Belletti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)