Barça

Luis Suárez: “Acceptaria ser suplent, però encara puc aportar molt”

Barça. El davanter uruguaià assegura que ningú del club li ha dit res sobre la seva continuïtat i es mostra disposat a parlar si li diuen que no compten amb ell

Luis Suárez ha trencat el seu silenci després del 2 a 8 contra el Bayern de Munic en una entrevista al diari El País. Ho ha fet després que el seu nom hagi aparegut com una de les possibles baixes de l’equip de cara a la temporada que començarà en poques setmanes. El davanter uruguaià assegura que ningú del club s’ha posat encara amb contacte amb ell i lamenta les formes emprades perquè se n’està assabentant de tot pels mitjans. “Es parla d’alguns noms que va donar el president, de canvis que es poden donar, però ningú m’ha dit que vulguin prescindir de mi; si aquest és el desig de el club estaria bé que el responsable parli directament amb mi. Porto sis anys al Barça, temps suficient per dir el que pensen. Millor així que filtrar si sóc un dels que volen que surti. Està per veure.”, assenyala.

Luis Suárez afirma que el seu desig és quedar-se però que si li diuen que no compten amb ell està disposat a parlar per trobar una sortida que beneficiï a totes les parts. Sobre la possibilitat de quedar-se però assumint el rol de suplent, assegura que ho acceptaria. “Ho acceptaria com ho he acceptat sempre en la meva carrera. La competència sempre és bona i si el tècnic considera que he d’arrencar des de la banqueta no tinc problema en ajudar amb el rol qu m’atorguin. Crec que encara puc aportar molt a aquest club.”. El davanter explica que encara no ha parlat amb Koeman. També defensa la seva amistat amb Leo Messi, malgrat que alguns assenyalen aquesta relació com un dels factors destacats pel qual mai li han buscat un relleu de garanties.

Sobre la derrota, afirma que el Bayern estava molt més mentalitzat que ells i que va ser una nit on no els va sortir res. Creu que tots són responsables de la humiliació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)