Barça

Laporta s'acomiada en una carta emotiva

Joan Laporta, que el dia 1 de juliol cedirà oficialment el càrrec de president a Sandro Rosell, s'ha acomiadat dels socis amb una carta emotiva en la qual agraeix la confiança dels últims set anys i en què destaca tots els èxits acumulats per les seves juntes. L'encara president descriu els seus dos mandats com «una experiència única i apassionant» que tancarà amb un balanç molt positiu: «Pel que fa a la feina feta, n'estic satisfet i orgullós; hem treballat molt i bé, i els resultats així ho avalen. En definitiva, hem construït un model de club que ens ha permès viure el millor període de la història. Hem fet de la victòria un element habitual.» Segons Laporta, la millor fita ha estat «situar el Barça en la primera línia esportiva i mediàtica mundial», un objectiu que es va fixar quan va aterrar al club el 2003 i que ha acabat aconseguint gràcies a un estil de gestió «modern i innovador»: «Estimar l'esport, i especialment el futbol, sent generosos amb el gol i amb l'espectacle.»

En la carta de comiat, Laporta adverteix que els violents no han de tornar a entrar mai més a l'estadi, i repassa alguna de les apostes més fermes que el club ha anat aplicant durant els últims set anys: l'acord amb Unicef, l'exportació del segell Més que un club arreu del món i, sobretot, la recuperació de la catalanitat del club: «Som un equip de futbol poliesportiu i, a la vegada, una institució catalana, oberta al món, que sap que té una càrrega simbòlica que els avatars de la història ha anat fixant a través dels anys.» Laporta tanca el text amb un agraïment directe al soci: «A tothom qui ens ha ajudat, amb la seva implicació directa o amb la seva comprensió i complicitat. A tots us expresso el meu agraïment personal. Ha estat un viatge irrepetible; l'honor més gran.»


«L'experiència ha estat immensa i m'acompanyarà sempre; ha estat un viatge irrepetible»

Demà presidirà la comissió delegada

Laporta presidirà demà una junta delegada en què es repassaran els últims progressos en matèria de fitxatges. De fet, podria ser el dia en què es tanquin definitivament les negociacions del traspàs de Touré al Manchester City. A més, també es parlarà dels passos que s'han de seguir en el traspàs de poders a la nova junta de Sandro Rosell. Avui, el president també té previst assistir a la Fira de l'Ou de Sant Guim de Freixenet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)