Barça

Koeman recupera Albert Roca

Barça. El tècnic holandès completa el seu quadre tècnic amb el retorn del preparador físic de Granollers, que ja havia exercit aquest càrrec amb Frank Rijkaard des del 2003 fins al 2009

Ronald Koeman ha completat el seu quadre de col·laboradors amb la figura d’Albert Roca. El preparador físic de Granollers és un vell conegut del Barça, en què ja va exercir la mateixa tasca amb Frank Rijkaard del 2003 al 2009. També va acompanyar l’holandès al Galatasaray i la selecció dels Emirats Àrabs. Ara Koeman completa amb ell el seu nucli dur d’ajudants per iniciar la pretemporada. Albert Roca s’ha desvinculat del Hyderabad indi, on exercia de responsable tècnic. De fet, tenia contracte fins al 2022 però encara no havia debutat. Manolo Márquez serà el nou responsable del Hyderabad per recomanació directa de Roca, que s’ha acomiadat del Hyderabad en una carta oberta. “No esperava que la situació canviés tan ràpid. El Barça és el meu club de la infància, aquesta oportunitat era una cosa que no podia ignorar. I encara que un altre hauria acceptat cegament l’oferta abans vaig haver de considerar moltes coses”, va reconèixer Roca, que va afegir: “Ha estat una decisió difícil de prendre. Soc conscient que tots els nostres aficionats se sentiran desanimats, però creguin-me, tampoc és un adeu fàcil per a mi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)