Barça

Rosa i verd en la tercera samarreta d’aquesta temporada

Barça. S’utilitzarà en els partits fora de casa, quan calguin tonalitats clares per evitar la coincidència de colors amb el rival

El FC Barcelona ha presentat el tercer uniforme dels seus equips de futbol per a la temporada 2020/21. El rosa és el color predominant a la samarreta, com fa tres temporades, però aquesta vegada també hi ha detalls de color negre i verd. L’escut es dibuixa sobre un fons verd mentre que el grafisme dels patrocinadors són de color negre. Els pantalons són completament verds, mentre que en les mitgetes també predomina aquest mateix color, però amb presència del rosa en la part superior. La senyera, igual que en la primera i en la segona samarreta, se situa en el dors, just a sota del coll.

Aquest uniforme és el que lluirà el Barça en els partits que jugui fora del Camp Nou, quan hagi de portar una samarreta més clara per evitar la coincidència amb el rival, ja que tant la primera -blaugrana- com la segona -negra- d’aquesta temporada són de tonalitats fosques.

La nova tercera samarreta del Barça es pot comprar des d’aquest dilluns fins divendres, de manera exclusiva i amb un nombre limitat d’unitats, a les Barça Store i a la plataforma ‘online’ del club. Després es podrà adquirir a la resta de punts habituals

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)