Barça

Koeman: “Hem treballat amb intensitat i ànim; i és important: es juga com s’entrena”

Barça. Ronald Koeman es mostra satisfet amb els seus jugadors el dia abans d’estrenar-se a la banqueta blaugrana

Ronald Koeman, el tècnic del FC Barcelona, ha repassat l’actualitat blaugrana després de l’entrenament d’aquest divendres, l’últim abans del primer amistós de la pretemporada, en el qual s’estrenarà a la banqueta del Barça. Aquestes han estat les seves manifestacions:

Sensacions després de les primeres setmanes de feina: “Estan sent molt positives. Portem dues setmanes i els jugadors estan treballant molt bé. Hi ha bona intensitat en els entrenaments, primer amb l’aspecte físic en les primeres setmanes i ara amb el tàctic”.

Content amb la plantilla: “Els jugadors han mostrat molt d’ànim, interès i intensitat, i això és el més important perquè per a mi s’entrena com es juga. És molt important i estic contentíssim amb el treball que ha fet l’equip durant aquestes dues setmanes”.

Pretemporada estranya: “És complicat, és una pretemporada curta, tenim quatre setmanes abans del primer partit contra el Vila-real. I també és una pretemporada més individual, hi ha jugadors que han tingut més descans, altres que han jugat partits... Cal intentar que cada un estigui al màxim abans del primer partit. Ara tenim amistosos i entrenaments per posar-nos bé i afrontar una Lliga dura”.

Messi: “És el millor, Messi en la seva forma física és un jugador importantíssim i ho ha demostrat durant molts anys, i tant de bo pugui repetir-ho aquesta temporada”.

L’amistós contra el Nàstic: “Cada jugador jugarà 45 minuts, farem dos equips. Buscarem la intensitat del partit, el nostre ordre de joc, com volem jugar amb pilota, la transició, la pressió al rival... Veurem les coses que hem de millorar”.

Els joves: “Els joves s’han adaptat molt bé i també els fitxatges. És un grup fort, cadascú té les seves possibilitats del jugar. Tenim un ambient fenomenal en els entrenaments, els joves han participat i tenen molta qualitat, ara falta madurar i agafar més to físic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)