Barça

L’era Koeman engega amb victòria (3-1)

Barça-Nàstic. Els gols de Dembélé, Griezmann i Coutinho donen la victòria al Barça contra el Nàstic de Tarragona en el primer amistós de la pretemporada

Primera victòria del Barça de Koeman. A la casa de Johan. Impossible trobar un millor escenari per alçar el teló i donar per iniciat, ara sí, el nou projecte esportiu de Ronald. I com a carta de presentació, un 4-2-3-1 ben definit. Personalitat i missatge. Koeman arriba amb noves il·lusions, noves idees i amb el doble pivot anotat en vermell a la llibreta. Almenys d’entrada. Doble parella en aquest primer test de la pretemporada contra el Nàstic, amb Busquets-Aleñá primer i De Jong-Riqui Puig després.

Naci Unuvar va marcar el primer gol oficial en aquest estadi amb DO Cruyff el 27 d’agost del 2019. Avui Ousmane Dembélé s’ha convertit en el primer golejador de l’era Koeman en aquest mateix temple. Feia més d’onze mesos que el francès no marcava un gol amb la samarreta del Barça. Dolç retorn després de mesos i mesos lesionat. Primers minuts per a ell en aquest 2020 i premi tot just en el minut 5 de partit. Obertura de Messi a la dreta de l’atac, centrada de Roberto, Pedri ha deixat passar la pilota i Dembélé l’ha recollit al cor de l’àrea per col·locar-la al fons de la porteria. Jugada coral i bon detall de Pedri en l’acció. Jugada de gat vell als seus només 17 anys.

Aquest primer test ha servit per veure els debuts de noms com Pedri i Trincao, i per comprovar també el canvi de xip d’homes com Dembélé i Coutinho. El brasiler arriba de Munic resetejat. Més fort físicament i treballant en la pressió. Seu ha estat el tercer gol del partit. Des dels onze metres, en el minut 51. Coutinho ha jugat alliberat en la mitja punta i tot, una posició on a la primera part ha actuat Messi en moltes fases del joc. L’argentí ha debutat en l’onze inicial després d’un estiu agitat i ho ha fet amb el braçal de capità.

Messi no ha marcat però ha exercit de líder i ha cedit els honors a Griezmann per tal que el francès marqués el segon gol del partit, també des del punt de penal, després d’una infracció comesa sobre Piqué. Griezmann havia errat els últims tres penals amb la selecció francesa. Avui, barraca.

El gol del Nàstic l’ha marcat Bonilla en una bona transició, després d’una bona jugada col·lectiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)