Barça

Comença el repte de Neto

Barça. Lesionat Ter Stegen per un temps indeterminat, el brasiler serà el titular de la porteria blaugrana i mirarà d’aprofitar l’oportunitat que se li presenta a partir d’aquesta nit

Demà passat es compliran sis setmanes des que Marc-André Ter Stegen es va sotmetre a una artroscòpia per corregir el tendó rotular del genoll dret i la seva recuperació, tot i que hauria d’haver arribat a la recta final, encara no s’ha completat. L’alemany s’entrena encara al marge del grup i, segons va reconèixer Koeman ahir, no se sap quan podrà estar a punt. Per això, avui el titular sota els pals de la porteria del FC Barcelona, en l’estrena de la temporada i de la lliga, serà el brasiler Neto. “Estic molt content amb ell, és molt bon porter”, comentava l’entrenador holandès. El cas és que aquesta nit s’inicia un repte per al porter de 31 anys, fitxat per cobrir l’esquena de l’indiscutible Ter Stegen, que ha pogut rodar-se en els tres partits de pretemporada i establir els automatismes necessaris amb els seus companys. La passada va ser la primera temporada de Neto al Barça i va disputar cinc partits: dos de lliga, un de Champions, un de copa i el de supercopa d’Espanya. Va encaixar set gols i l’equip va signar tres triomfs, un empat i una derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)