Barça

Des de demà es validaran les 20.687 signatures per la moció

Barça. Al matí es constituirà una taula de validació que disposarà de deu dies hàbils per avaluar les signatures presentades per ‘Més que una moció’

Demà començarà el procés de validació de les 20.687 signatures presentades per la plataforma Més que una moció per impulsar un vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. El primer pas serà la constitució, a dos quarts de deu del matí, de la taula de validació. La formaran dos representats del FC Barcelona, Marta Plana i Jordi Argemí; un de la federació catalana de futbol, Josep Maria Vallbona, que en serà el president; i dos dels promotors de la moció de censura, el precandidat Jordi Farré i Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt. Aquesta taula disposarà de deu dies hàbils per avaluar les signatures. Cal que de les 20.687 n’hi hagi, com a mínim, 16.521 vàlides perquè se celebri un referèndum.

Segons ha manifestat, en una roda de premsa telemàtica, un dels portaveus de Més que una moció, Marc Duch, en aquesta plataforma hi ha una “certa inquietud” davant els rumors de possibles fraus o conductes irregulars durant la recollida de signatures. “Es posa en dubte el comportament del soci del Barça”, ha considerat. Amb tot, Duch assegura que no té “cap dubte” que els treballadors del club actuaran de manera correcta durant la validació de les signatures. Per altre banda, ha lamentat que el FC Barcelona no hagi acceptat que hi hagi dos interventors addicionals perquè no es contempla en els Estatuts. “Seria idoni que la taula de validació negociés la possibilitat que hi poguessin haver més interventors. Tenim aquesta esperança”, hi ha afegit.

Duch creu que el procés de validació de signatures ha de ser el mateix que en les anteriors mocions de censura a la directiva del Barça, que van tenir lloc els anys 1998 i 2008: “Analitzant els aspectes formals de les paperetes i només entrant a fer una anàlisi més exhaustiva quan hi puguin haver dubtes.” Segons algunes informacions, des del club podrien plantejar-se la possibilitat de contactar telefònicament amb tots els socis signants per fer la comprovació.

Finalment, Marc Duch ha demanat al FC Barcelona que informi diàriament sobre el nombre de paperetes validades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)