Barça

“Guanyar és el remei perquè Messi sigui feliç”

Barça. Ronald Koeman es mostra satisfet per les paraules del capità demanant unitat i reconeix que busquen en el mercat reforçar les posicions de central i davanter centre

El Barça juga demà contra el Celta a Balaídos el seu segon partit de lliga després de les bones sensacions que va deixar l’equip contra el Vila-real. Ronald Koeman, després de donar la llista de convocats amb l’entrada de Braithwaite i Konrad de la Fuente per Junior Firpo, lesionat, i Rafinha, ha parlat del partit, de Messi i també del mercat de fixatges.

El Celta: “Esperem un partit difícil. En els últims anys el Barça no ha pogut guanyar allà. Tenen molts bons jugadors tècnicament i haurem de fer un bon partit per guanyar”.

Messi. “És molt positiu que el capità faci aquestes declaracions, que demani unitat. Espero que puguem estar més tranquils del que ho hem estat últimament”.

Sergiño Dest. “Està fent la revisió mèdica i encara s’han de signar els contractes i prefereixo no opinar. És un lateral jove. Hem de tenir gent jove per al futur del club. Haurà de competir amb els altres laterals. Tot i la seva edat ja jugat molts partits amb l’Ajax, ha jugat la Champions i segur que serà útil per al Barça.

Dembélé. “Si ha de sortir és una decisió del club i el jugador. Jo compto amb ell, no va ser titular perquè Ansu va demostrar ser un jugador molt útil. Dembélé haurà d’esperar la seva oportunitat. Va tenir una baixada física en les últimes setmanes i avui ha entrenat molt bé. Compto amb ell”.

Messi feliç. “No sé si jo ho tinc tot a les meves mans. He de buscar el millor equip per a ell, on ell pugui brillar, que ell pugui treure el màxim rendiment. Hem de buscar formules als entrenaments. És guanyador, ho fa tot en els entrenaments per guanyar. Guanyar és el remei perquè sigui feliç”.

El VAR: “Les polèmiques estan en tots els països. Hi ha moltes decisions estranyes per les mans. És molt complicat, cada dia més complicat per als àrbitres, crec que amb el VAR a vegades van massa lluny. Jo sóc partidari del VAR per coses importants com el fora de joc. No ho sóc per les mans. Jo sé quan és mà i quan no ho és”.

Un davanter més. “Sabem com està el club econòmicament. Estem mirant millorar en una o dues posicions, una é la de davanter. Estem treballant i hi ha opcions,. Però no ho sabem encara. El club treballa per tenir un davanter més, sinó jugarem amb els que estan. La posició de central la tenim dèbil amb Piqué, Lenglet i Araujo per a tota una temporada i també estem buscant”.

Griezmann. “No em preocupa perquè està fent molt bé les coses. Està jugant des de la dreta, té molta més llibertat per entrar. Està fent les coses bé. Amb Holanda vaig jugar contra França i ell va jugar a la dreta. Des de fora a dins crea perill. Les seves desmarcades són molt bones i l’hem d’ajudar més”.

Rafinha. “Per als que no tenen moltes possibilitats és millor buscar una sortida. No pots anar cedit totes les temporades, ho sé. Tenim molts migcampistes i molta competència”.

El sistema. “Per a mi és important jugar amb un sistema on tothom estigui còmode. Es pot canviar, però no molt. Tenim molta qualitat i hem de mirar com juguem nosaltres i no el rival. Nosaltres des del nostre sistema hem de saber com hem de jugar depenent de com jugui el rival”.

Rotacions. “Hem fet quatre setmanes de pretemporada, treballant amb intensitat. Sabem que tenim un calendari molt dur, però portem nosaltres un partit, no faré molts canvis perquè no fa falta”.

Braithwaite. “Em serveix. Volem tenir dos o tres jugadors per posició. Leo i Griezmann han jugat allà, però són futbolistes diferents. Volem tenir dos per posició i per això busquem un 9”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)