Barça

Rousaud: “Crec que Bartomeu dimitirà abans que la moció arribi a les urnes”

L'exvicepresident del Barça diu que se sent capaç de donar-li la volta a la situació econòmica i esportiva del club i que per això valora seriosament ser candidat en les properes eleccions

Emili Rousasud, com a director general de Factorenergia, ha presentat avui un acord de patrocini amb el Girona. En la presentació ha parlat també com a exvicepresident del Barça. Rousaud, que havia de ser el candidat continuista d’aquesta junta, però va acabar dimitint fa uns mesos, explica que no té encara decidit si es presentarà a les eleccions, però que li fa il·lusió i sap com donar-li la volta a la situació de crisi que hi ha al Barça. “Ho estic encara valorant. Em faria molta il·lusió perquè sóc culer de mena. Estem ara en un entorn complicat. Possiblement la moció de censura vagi endavant i ens obrirà un escenari nou que serà la convocatòria d’eleccions. Crec que amb unes eleccions convocades per al mes de març, no era assenyat fer aquesta moció de censura, però sí és cert que 20.000 signatures és un missatge molt clar per a la junta directiva. En funció de com acabi i valorant altres coses personals i familiars, decidiré si em presento, però no puc negar que em fa molta il·lusió i que em vaig capaç de donar-li la volta a una situació que tant des del punt de vista econòmic com esportiu, no és la que ens agradaria tenir”.

Rousaud, raonava perquè no estava d’acord amb la presentació de la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva: “Crec que no és el més assenyat perquè ja hi ha unes eleccions convocades, i si s’han d’avançar, serà la nova junta directiva qui hagi de respondre dels resultats de l’actual temporada, quan ho hauria de fer la directiva actual”.

L’exdirectiu també creu que l’actual president dimitirà abans que la moció arribi a les urnes, com apunten algunes veus els últims dies. “Josep Maria Bartomeu és una persona que sembla molt transparent, però realment és molt opaca. És una persona molt resistent, però seria indigne que fos la primera junta directiva que hagués de dimitir després d’haver perdut una moció de censura. Per això crec que el president, pel bé del club i per evitar aquesta situació, dimitirà abans, però és una decisió personal seva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)