Barça

Koeman: “Volem tenir-lo [Èric Garcia] perquè ara tenim pocs centrals”

Barça.

Ronald Koeman ha comparegut davant els mitjans de comunicació en una roda de premsa on ha mostrat la seva satisfacció per l’estat de forma de l’equip i ha fet evident les necessitats respecte el mercat.

Il·lusió al barcelonisme i a l’equip

Per una banda és veritat que només portem cinc setmanes a l’equip i el sistema de joc és una mica diferent. Això és un canvi i necessitem que tothom entengui el sistema. D’altra banda estem treballant bé. El partit contra el Celta vam patir amb un home menys però tàcticament vam fer bé la segona part i l’equip va tenir moltes ganes. I això em va agradar molt. Això és una demostració que en qualsevol circumstància donen el màxim per guanyar el partit. De moment estem bé, estem confiats en nosaltres mateixos.

Mercat

El mercat està obert fins dilluns, falten pocs dies. Volem tenir aquest jugador [Èric Garcia] perquè tenim pocs centrals. Tan de bo el puguem tenir però econòmicament el club està en una situació complicada.

Dembelé

Sempre intento treure el màxim rendiment de l’equip. Si Pedri ha entrat en l’equip, és perquè s’ho mereix i amb Trincao el mateix. Dembele és un jugador del Barça i depèn del pensament del jugador. No he parlat clarament amb ell sobre el seu futur.

El que vull dir és que té competència a dalt. A la seva posició hi poden jugar molts jugadors. Ansu, per exemple, ara mateix està davant seu. Els jugadors poden estar enfadats perquè no juguen però si un jugador no vol estar aquí que m’ho digui. I ell no m’ha dit res. Per tant, si no hi ha res, comptaré amb ell i tindrà opcions de jugar.

Sergiño Dest

No sé si podrem convocar-lo, estem intentant tenir la llicència perquè pugui ser part del grup. És un jugador molt bo, dona la d’imatge que canviaran les coses. Hem d’intentar tenir gent jove, i amb els seus 19 o 20 anys, ha jugat molts partits al màxim nivell. Dona competència als nostres laterals i té molta qualitat.

El canvi en l’equip

No són crítiques al que va passar l’any passat. Jo faig la meva feina que és buscar la intensitat en els entrenaments perquè crec que s’entrena com es juga. És complicat pel calendari però jo no surto al camp a descansar. La meva feina és preparar els meus jugadors perquè surtin al camp i sàpiguen que han de fer. Si hem de jugar com a equip, hem de saber com pressionar, com juga el contrari i crec que hem millorat en l’aspecte físic. Es nota el canvi en l’ambient, bé l’ambient sempre és bo si guanyes, però avui dia els jugadors són jugadors de futbol perquè els agrada jugar. Hem de gaudir de la nostra feina i exigir al màxim en el dia a dia.

Coutinho

La resposta és fàcil: és molt bon jugador. Ha après a Anglaterra i al Bayern en la feina. I la meva funció és intentar treure el màxim rendiment de cada jugador. S’ha de posar als jugadors al seu lloc. Per això té més confiança en els entrenaments.

Hagués preferit un inici més suau?

Crec que el millor és començar fort perquè és on es veu on està l’equip. Hem tingut dos rivals de molta qualitat, hem de destacar la feina de l’equip fins ara. Demà és un altre partit. Per guanyar-lo hem d’estar bé. Trobem equips forts per saber on estem nosaltres.

Sorteig de la Champions

En un principi, nosaltres amb la Juventus som els més forts però hem de jugar- ho. Cal anar partit a partit, tenim un calendari molt pressionat però en general, podem estar contents amb el sorteig.

Messi

Des del primer dia, Messi s’ha entrenat bé i ha jugat molt bé, ha fet el màxim pel club, l’equip i els seus companys. No tinc cap queixa amb ell. He vist Leo des de fora i per mi sempre ha estat el millor del món i ara tinc la mateixa sensació en els entrenaments. Està molt ficat. És un exemple com a capità.

Mercat

Hi ha dues posicions en l’equip on ens aniria bé tenir un jugador més: al central i a la davantera.

Què ha de millorar l’equip?

En general estic contentíssim, la feina que fan els jugadors és amb la màxima ambició. Estan oberts d’assimilar canvis de sistema. L’actitud és fonamental. I tan de bo seguim així.

Comparació amb el Dream Team

No es pot comparar el joc d’avui en dia, amb el joc d’aleshores. A la nostra època vam tenir un bon equip però vam perdre partits de nens. Avui és diferent, hi ha molta més atenció als jugadors, els jugadors avui en dia són diferents i avui en dia aquest equip és molt bo. En el sentit que volen aprendre, volen jugar, i nosaltres com staff tècniv estem aquí per ajudar-los.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)