Golejada blaugrana al feu blanc per començar (0-4)

Barça. Enorme superioritat de l’equip de Lluís Cortés en el primer clàssic del futbol femení

Superioritat blaugrana en el primer clàssic del futbol femení. Com era d’esperar, triomf del conjunt de Lluís Cortés contra el nou Real Madrid en el camp onze de la ciutat esportiva del club blanc en el partit que ha tancat la primera jornada de lliga (0-4). El campió s’ha imposat amb molta claredat. Patri Guijarro, amb un xut des de fora de l’àrea que ha tocat en una rival, ha inaugurat el marcador en el minut 19 i la portera del Real Madrid, Misa, ha salvat fins a quatre gols abans del descans, de Graham Hansen, un corcó per la banda dreta durant tot el partit, Marta Torrejón, Alèxia Putellas i Aitana Bonmatí. El Real Madrid només ha posat en problemes a Sandra Paños una vegada, en una jugada que ha acabat en gol, però que ha quedat anul·lat per falta d’Asllani sobre la portera del Barça.

Encara millor en el joc i també en el marcador ha estat l’equip de Cortés en la segona part. Els tres gols han estat generats per la banda dreta de l’atac blaugrana, amb una gran Graham Hansen. Una jugada seva amb embolic entre Misa i Peter ha acabat amb un autogol del Real Madrid que ha acabat amb la poca resistència que estava oferint l’equip blanc. I així han arribat dos gols més, després de dues rematades molt bones de Lieke Martens i Alexia Putellas.

Golejada blaugrana per deixar clar que el Barça és el millor jugador de la lliga i que Florentino Pérez encara haurà d’invertir molts més diners dels que ja ha invertit si vol que el seu Real Madrid o antic CD Tacón vol fer-li pessigolles a les blaugrana.