Primers punts perduts en l'era Koeman

Lliga. L’equip blaugrana i el Sevilla empaten al Camp Nou, amb gols de Luuk de Jong i Coutinho

El Barça no ha pogut completar el seu particular 9 de 9 abans de la primera aturada de la lliga pels compromisos de seleccions. L’equip de Koeman ha cedit els seus dos primers punts en aquesta lliga. També els ha cedit el Sevilla de Julen Lopetegui. Tots dos equips arribaven al Camp Nou amb un ple de victòries, però aquesta nit han empatat 1-1.

El partit ha començat agitat, amb dos gols en els primers deu minuts. Primer ha colpejat el Sevilla. El conjunt andalús ha servit un córner en curt des de l’esquerra de l’atac, Suso s’ha desempallegat d’Ansu Fati i ha fet una centrada que ni Koundé ni Frenkie de Jong han encertat a connectar amb el cap i la pilota ha quedat franca per a la rematada de Lukk de Jong que ha afusellat Neto. Era el minut 8 de partit, però només dos minuts més tard Coutinho ha fet pujar l’1-1 al marcador. El brasiler ha aprofitat un regal de Jesús Navas que en l’intent de neutralitzar la clàssica connexió Messi-Alba, ha deixat una pilota en safata per a la rematada del dorsal 14 del Barça.

En la segona meitat no s’ha mogut el marcador. El Barça ha perdut intensitat en el seu joc i el Sevilla s’ha sentit bastant còmode dins el terreny de joc. En-Nesyri, que havia entrat en aquest segon temps, ha tingut una magnífica oportunitat en el minut 63, però la seva acció ha acabat en un refús al límit de Roland Araujo que ha acabat enverinant-se i picant al travesser.

Koeman ha mogut fitxa i ha fet entrar a Trincao, Pedri, Pjanic i també Sergiño Dest. L’ex de l’Ajax ha debutat curiosament en una demarcació que no és la seva, a la banda esquerra, fruit de la lesió muscular de Jordi Alba. Messi i De Jong han tingut dues bones oportunitats en els últims deu minuts, però cap dels dos ha encertat amb la rematada. En el temps afegit també Trincao ha disposat d’un u contra u davant Bono, però l’ex porter del Girona li ha guanyat la partida. Al final, empat just.