El Girona B engega com va acabar i el Figueres ho paga

3a divisió. El filial blanc-i-vermell, intractable el curs passat en primera catalana, s’estrena amb una golejada a Vilatenim en un enfrontament resolt en la segona part

FIGUERES 0 GIRONA B 3

FIGUERES:Andrés Díez, Pol Tarrenchs, Pol Bastidas, Gallo, Jorge Torres, Pol Gómez, Marc Bech (Abel Fàbregas, 73’), Valverde (Ousman, 73’), Ivan Vidal, Pepu Soler i Medina.GIRONA B:Morillas, Eppy, Toni Gamell, Dan Coll, Alex Pachón (Sergi Benítez, 86’), Joel Priego (Suli Cámara, 83’), Ferri (Jandro, 86’), Monju, Guillem Jiménez, Ramon Terrats i Kemo Cissé (Turmo, 58’).GOLS:0-1, Turmo (68’). 0-2, Joel Priego (71’). 0-3, Pachón (84’).ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:Als locals Jorge Torres i Pol Bastidas.PÚBLIC:650 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

La propera (25-10-20)

Peralada-Horta; Sant Andreu-Sants; Girona B-Vilassar; FE Grama-Figueres; Granollers-Cerdanyola.

1 0 0 1 0 3

Castelldefels-Valls; Igualada-Manresa; S. Cristóbal-Muntanyesa; Santfeliuenc-Pobla de Maf.; Europa-Vilafranca.

El Girona B va començar la temporada en tercera divisió tal com la va acabar en primera catalana abans de l’aturada: arrasant. El conjunt dirigit per Àxel Vizuete va imposar-se en l’estrena, en el derbi gironí de la jornada, al Figueres amb una golejada (0-3) cimentada en la segona part, després que la primera acabés amb empat a zero.

I és que el primer acte va estar força igualat. El Figueres, amb les baixes destacades de Maureta, Uri Ayala, Treviño i Granero, i amb Coto i Gabri Vidal a la banqueta per precaució, va tenir aproximacions a l’àrea rival amb xuts de Jorge Torres i Medina. El Girona B, però, va tenir l’ocasió més clara amb un xut creuat al pal de Ferri. Després del descans va ser quan el matx es va decantar, tot seguit d’entrar Turmo, atacant que ha tingut minuts aquesta temporada amb el primer equip del Girona en segona divisió A. Només posar peu a la gespa, el davanter va avançar els visitants (68’) després de resoldre un un contra un amb el porter; tot seguit, Joel Priego va obrir escletxa (71’), rematant una falta centrada per Ferri al segon pal, i, finalment, Pachón, a passada de Turmo, va fer (84’) el definitiu 0-3.