Barça

El protagonista

Ousmane Dembélé

Dembélé marca i demana pas

Nova oportunitat de Ronald Koeman per a Ousmane Dembélé. Molt ben aprofitada aquesta vegada per l’extrem francès, que va fer una de les millors primeres parts que se li recorden amb la samarreta del Barça, amb gol inclòs, en el minut catorze. Amb un gran gol. Excel·lent canvi de joc de Messi, bon control del francès, cursa cap endins i gran xut amb la dreta que, després de tocar lleugerament en Chiesa, entra a la porteria de Sczesny. Segon gol del francès en aquesta edició de la Champions. Ja havia marcat contra el Ferencváros la setmana passada al Camp Nou. Ja ha marcat més gols que els que va fer la temporada passada. El francès només en va fer un en els nou partits que va disputar.

Dembélé, amb problemes amb els tacs de les botes i unes quantes relliscades, va trobar espais en atac i va estar a punt de fer un segon gol abans del descans. Va ser en un contraatac portat per Messi. L’argentí va cedir la pilota a Dembélé, però la bona sortida de Sczesny va impedir un gol que tampoc va poder marcar Griezmann, a qui va caure la pilota després cedida per Dembélé mateix. L’exjugador del Borussia Dortmund va actuar a Torí per la banda dreta, com va jugar també uns minuts contra el Ferencváros, una posició en què es troba molt més còmode que quan ho fa per l’esquerra.

El francès, que va ser molt superior al seu marcador, l’exjugador del Real Madrid Danilo, va estar hàbil i ràpid, tot i que va anar perdent pistonada a mesura que avançaven els minuts en la segona part i va acabar sent substituït per Ansu Fati, també protagonista en el partit. Al jove del planter li van fer el penal que va acabar transformant Messi per sentenciar el xoc. Lògic que Dembélé, que es va associar bé amb Messi durant tot el partit, anés a menys, tenint en compte que el d’ahir era el segon partit com a titular aquesta temporada d’un futbolista que va estar a punt de marxar abans que es tanqués el mercat, quan va rebre una oferta del Manchester United que no va acceptar. Ronald Koeman, que esperava l’arribada de Depay, volia que marxés. Li va deixar clar que Ansu Fati estava davant seu, però una vegada es va acabar quedant espera treure’n el millor. De moment, Dembélé està aprofitant les seves oportunitats i demanant pas per ocupar una de les dues places de banda, allà on la competència és gran, on pot jugar ell, Griezmann, Trincão, Ansu Fati i Pedri, que ahir va actuar per la banda esquerra fent un brillant partit i deixant assegut moltes vegades un futbolista experimentat com Cuadrado.

45
intervencions
3
pilotes perdudes
2
rematades
1
gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)