Barça

El 17 de gener, possible data de les eleccions

Barça. El 17-G guanya força en el calendari electoral blaugrana; la cita a les urnes coincidiria amb la supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona podrien fer-se el dia 17 de gener. La data encara no és oficial, però sí que genera bastant consens dins la comissió gestora del club, segons una informació de La Vanguardia. Ja al seu dia, Carles Tusquets va anunciar que la convocatòria de les eleccions tindria lloc per les festes de Nadal, cosa que traslladava la data dels comicis a mitjans o finals del mes de gener, per una qüestió de terminis i d’estatuts.

El cap de setmana del 23 i 24 de gener també és una opció que està damunt la taula, però per ara agrada més la data del 17 de gener. Si acabés sent la data oficial, això deixaria un petit marge al nou president per fer alguna contractació in extremis un cop feta la presa de possessió, perquè el mercat d’hivern es tanca el 31 de gener. Amb tot, la comissió gestora ja va dir dies enrere que, si Koeman ho demanava i hi havia diners, ells no tindrien cap inconvenient a formalitzar algun fitxatge amb una clàusula de retorn al club de procedència si el nou president ho considerava oportú. El dia 17 de gener coincideix amb la supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)