Barça

Cugat, nou directiu de Víctor Font

Eleccions. El líder de Sí al Futur presenta el prestigiós cirurgià com a membre de la seva àrea esportiva. El doctor, que es considera un actiu del club, diu que no podia dir que no a un projecte que té Xavi Hernàndez com a pedra angular

Víctor Font, precandidat a la presidència del Barça, va presentar ahir el segon dels seus directius en cas que guanyi les eleccions. Es tracta del doctor Ramon Cugat, que formaria part de l’àrea esportiva. “Volem assegurar que els serveis mèdics del club són del màxim nivell i ens ajudarà en altres temes com ara l’àrea de psicologia i comportament”, va dir Font. Cugat va explicar que va ser l’exjugador Juli López qui li va parlar del projecte fa uns tres anys i que ràpidament va acceptar. “Em van dir que la pedra angular era en Xavi. I a ell, com a Guardiola, no els puc dir que no. Vaig veure un projecte seriós, que vol canviar la dinàmica del club. Jo em considero un actiu del Barça. L’any 2003 anava amb Guardiola i Bassat. Quan vam perdre, Guardiola em va dir: el president és Laporta i l’has d’ajudar. I això vaig fer”, va explicar Cugat, que va aclarir que ell no seria el cap del serveis mèdics. Ell assessoraria des de la junta directiva. “La meva idea es estar en bona sintonia amb tots els metges que porten les diferents seccions i donar algun consell en algun moment”.

Font, per la seva part, va tornar a lamentar que les eleccions siguin tan tard. “Sempre he dit que millor a principis de gener que al final, però manen ells i no ens faran cas. En el mercat d’hivern no podrem fer gaires coses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)