Barça

Griezmann: “Necessito l’ajuda de tothom, sembla que sigui l’únic culpable”

Barça. El francès trenca el silenci, en una entrevista a ‘Vamos’, per demanar respecte i per assegurar que no té cap problema amb Messi

Antoine Griezmann ha trencat el seu silenci en el programa Universo Valdano del canal Vamos. Pocs dies després de la polèmica suscitada per les declaracions de part del seu entorn contra Leo Messi, es fan públiques unes sucoses manifestacions del davanter francès. Griezmann no havia parlat des del dia de la seva presentació com a jugador del Barça. “Com vaig dir aquest dia, no vull parlar a fora del camp si no a dins. Com millor ho sé fer és amb la pilota als peus”, ha explicat en l’inici de la conversa amb Jorge Valdano. “Però és hora de posar les coses a lloc. Porto molt de temps aguantant comentaris i ja n’hi ha prou”, ha sentenciat tot seguit.

I això és el més destacat que ha dit en relació amb el Barça:

La decisió, el documental: “Volia demostrar com es decideix si marxes o no d’un club. Molts van pensar que em reia dels aficionats i no era així. Volia demostrar com un professional viu aquests dubtes. Després del documental els meus pares es van enfadar. Per la decisió que vaig prendre i pel fet de fer el documental. Ells em volien veure en el Barça. Jo no estava llest per anar-hi.”

L’arribada al Barça, un any després: “Necessitava un canvi, em sentia preparat per veure altres coses. Marxaven companys del vestidor: Godin, Lucas... Quan vaig arribar pot ser que hi haguessin comentaris al vestidor, a la premsa, a l’afició. Per això vaig voler demanar perdó des del camp. ’Ho donaré tot al camp per fer-me perdonar’.”

Messi: “Em va dir que quan vaig refusar venir li va fotre, perquè havia fet comentaris públics favorables a mi, però que estara a mort amb mi mentre siguem companys. I és el que sento.”

La mirada crítica en el Barça sobre ell: “Si, de vegades es passen. Accepto les crítiques, però necessito l’ajuda de tothom i em sembla que quan es perd, jo sóc l’únic culpable. Clar, com que no parlo, sóc una diana fàcil.”

Els seus problemes al Barça: “He tingut tres entrenadors en un any i mig, amb una pandèmia que ens ha deixat quatre mesos sense jugar. Si em cal temps d’adaptació, encara ha estat més difícil. Fins i tot els candidats a la presidència parlen de mi. Ja en tinc prou amb els meus problemes com perquè ells hàgin d’opinar.”

Valverde: “Em demanava que jugues a l’esquerra i que anés a l’espai. Tenia una bona relació amb ell. Em va donar l’oportunitat de venir. Li tinc molt de respecte. Sempre va cionfiar en mi.”

Setién: “Vaig aprendre molt de la sortida de pilota i de les desmarcades que cal fer. La meva relació amb ell va ser normal. Els pares em deien que li preguntés perquè em canviava. Jo els deia que no calia, perquè no li preguntava quan em posava.”

El partit a Vila-real: “En Leo i en Luis em deien que disfrutés i va sortir bé. Després vaig tenir la mala sort de lesionar-me contra el Valladolid.”

Les declaracions del seu entorn contra Messi: “Des del dia que em vaig casar no tinc cap relació amb el meu exagent, perquè no va venir a la boda. No és el meu representant. La meva germana és la meva representant i no parla. Els meus pares, tampoc. Per això els periodistes el van trucar a ell. Però en Leo [Mesi] sap que li tinc molt de respecte. És un exemple per a mí, una imatge molt gran. I ell ho sap. El meu tiet? No sap de què va el futbol. Et ve un periodista, et parla, estàs dues hores amb ell i t’acaba traient una frase per crear polèmica. Li vaig dir a en Leo que no tinc res a veure amb ell. Ni tan sols tinc el seu telèfon.”

Què cal perquè torni a ser el millor Griezmann?: “Una mica d’ajuda dels aficionats, del club... Dels companys ja la tinc. Que la premsa no em fotin tants pals. Fora del camp sóc feliç, en el vestidor estic bé. Sé que tinc la confiança de l’entrenador. Tant de bo després d’aquesta entrevista s’acabi tot això”.”

Declaracions a favor de Deschamps: “A França posaven en dubte Deschamps. Va ser un missatge de suport a ell. Però van crear polèmica contra Koeman.”

El 2-8, la lliga perduda: “Portem dos anys complicats, però queda molta lliga i molta Champions. Tenim el grup i el nivell al camp per guanyar coses importants. Però hem de respondre i jo el primer.”

El seu desig: “Al Barça m’han acollit molt bé, jo tinc ganes de respondre i de guanyar. Vull tornar la confiança que m’han donat. No tinc problemes amb ningú. Que tothom estigui tranquil i que em deixin tranquil a mi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)