Barça

El Barça anuncia el calendari electoral

Eleccions. Els nou precandidats podran recollir signatures entre els dies 23 de desembre i 11 de gener

Reunió de la junta gestora que presideix Carles Tusquets i avançament d’una part del calendari electoral després que la Generalitat hagi validat la data del 24 de gener per a la celebració de les eleccions a la presidència del FC Barcelona. El dilluns 14 de desembre, la gestora aprovarà la convocatòria i dos dies després aquesta es publicarà de manera oficial. La recollida de signatures es farà en plenes festes de Nadal, entre el 23 de desembre i l’11 de gener. Després de la validació dels suports, entre els dies 15 i 22 de gener, els candidats que passin el tall faran la campanya electoral. La gestora també va comunicar ahir que les seus electorals seran a Barcelona –a les instal·lacions del Camp Nou–, Tarragona, Girona, Lleida, Tortosa, Andorra, Madrid, Sevilla, València i Palma.

Acord

La gestora també va comunicar que s’havia arribat a un acord amb els treballadors del club per a la rebaixa salarial que s’estava negociant, un acord que se suma al que ja s’havia assolit la setmana passada amb els jugadors i tècnics del primer equip de futbol.

Pel que fa a l’acord amb els treballadors corporatius de l’entitat, segons fonts de la negociació, l’estalvi representarà uns tres milions d’euros. Els treballadors difereixen les aportacions al pla de pensions i també una part dels extres que cobren els treballadors amb un sou brut anual de més de 45.000 euros. A més, es farà un ERTO de reducció de jornada a 77 empleats. El club compensarà fins al 85% del seu sou.

REBAIXA SALARIAL

Acord de la junta gestora amb els treballadors corporatius del club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)