Barça

Carta conciliadora de Laporta

Eleccions. El candidat rebaixa la tensió amb Tusquets, després de la dura resposta del president de la comissió gestora a la seva carta del 22 de gener, assegurant que va actuar “de bona fe” i prometent “una actitud constructiva”

L’intercanvi epistolar entre Joan Laporta i Carles Tusquets va continuar ahir al matí, després que el president de la comissió gestora del FC Barcelona respongués contundentment a la carta que el candidat li va enviar, el 22 de gener passat, en la qual li recordava quins són els seus limits i li demanava que no executés el fitxatge d’Eric Garcia. Tusquets es va considerar amenaçat i va arribar a suggerir Laporta que avantposi l’interès del club al seu particular, de la mateixa manera que, segons ell, fan els altres dos candidats, Víctor Font i Toni Freixa.

El cas és que ahir l’expresident del FC Barcelona va mirar de rebaixar la tensió amb un missatge conciliador. “Lamento que les meves sol·licituds, reflexions, suggeriments, propostes i advertències de bona fe les hagis considerat amenaces. Res més lluny de la meva intenció”, comença dient, abans d’aclarir que, en la carta anterior, havia volgut manifestar el seu parer sobre els límits d’actuació de la comissió gestora. “Carles, entenc que el teu nerviosisme està motivat perquè estàs vivint una situació que no és gens fàcil”, hi afegeix. Finalment, Laporta promet al president de la gestora del Barça una “actitud constructiva” perquè les eleccions “surtin el millor possible.”

Aquesta és la tercera carta que el candidat d’Estimem el Barça fa arribar a Carles Tusquets des que va començar el procés electoral. La primera la va enviar abans de la primera trobada entre el president de la gestora i els tres candidats a la presidència, el 15 de gener passat, per de demanar-li que la celebració de les eleccions tingués lloc el diumenge 24 de gener amb plenes garanties sanitàries, amb més seus per poder votar i permetent el desplaçament dels socis amb el certificat d’autoresponsabilitat. Uns assumptes que es van parlar en aquella reunió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)