Barça

El Barça, a Granada després dels terratrèmols

Copa. L’equip de Koeman es jugarà, dimecres a les 21 hores, el pas a la semifinal a la ciutat andalusa, que en els últims dies ha viscut diferents moviments sísmics

El sorteig dels quarts de final de copa, celebrat ahir al migdia a Las Rozas, va emparellar el Barça amb el Granada. Després del Cornellà i el Rayo Vallecano, l’equip de Diego Martínez apareix en el camí d’aquesta competició tan desitjada aquesta temporada.L’eliminatòria es disputarà al Nuevo Los Cármenes, un estadi on els jugadors de Ronald Koeman van golejar (0-4) fa tres setmanes, la tarda del 9 de gener, gràcies a una exhibició de Messi. Aquesta vegada la visita es produirà quan la ciutat andalusa és notícia pels moviments sísmics que l’han afectat durant els últims dies.

Si la Terra ho permet, doncs, el Granada-Barça es jugarà dimecres que ve, 3 de febrer, a les 21 hores, i es podrà veure en obert, a Tele 5. “Hauríem preferit jugar a casa”, reconeixia Guillermo Amor, el director de relacions institucionals del FC Barcelona, als mitjans del club. “Ens enfrontarem a un equip que també està pensant en la copa, però hem de guanyar com sigui”, deia també. Serà la tercera vegada que Barça i Granada es troben a la copa. Les altres dues es van resoldre a favor de l’equip català: en els vuitens de final de la temporada 1948/49 (2-2 a Los Cármenes i 5-0 a Les Corts) i en la final de la 1958/59 (4-1 al Santiago Bernabéu).

Quant a la resta d’eliminatòries, la més destacada és la que jugaran el Betis i l’Athletic al Villamarín. Les altres dues enfrontaran el Llevant i el Vila-real, al Ciutat de València, i l’Almeria i el Sevilla, al Juegos del Mediterráneo. El rival, teòricament, més fàcil ha estat, doncs, per a l’equip de Lopetegui. Els quatre classificats jugaran la semifinal a doble partit.

Almeria - Sevilla
Dimarts, 2/02, 21 h (DAZN)
Granada - Barça
Dimecres, 3/02, 21 h (Tele 5)
Betis - Athletic
Dijous, 3/02, 21 h (DAZN)
Llevant - Vila-real
Dimecres, 4/02, 21 h (DAZN)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)