Velocitat de creuer

Primera divisió. Contundent victòria del Barça a domicili contra el segon classificat de la lliga, amb dos gols de Hansen i un d’Hermoso

Llevant 0 Barça 3

LLEVANT:María López; Méndez, Rocío, Toletti, Alharilla (Paula, 81’); Alba Redondo, Banini, Jucinara; Esther González (Eva Navarro, 64’), Andonova (Fiamma, 64’) i Cometti.BARÇA:Sandra Paños; Marta Torrejón, A. Pereira, Patri Guijarro, Leila (Melanie, 73’); Hamraoui, Alexia Putellas (Aitana, 86’), Mariona (Losada, 82’); Graham Hansen (Falcón, 82’), Jenni Hermoso i Oshoala (Martens, 73’).GOLS:0-1, Graham Hansen (36’). 0-2, Graham Hansen (66’). 0-3, Jenni Hermoso (85’).ÀRBITRE:Martínez Madrona.

Nou cop d’autoritat de l’equip de Lluís Cortés. Després de golejar el Real Madrid diumenge passat al Johan Cruyff, va guanyar contundentment ahir a Bunyol contra el Llevant, segon classificat en el campionat, en el partit ajornat de la sisena jornada. Les blaugrana han sumat 14 victòries en 14 partits i ja tenen un avantatge de cinc punts respecte a les valencianes, tot i haver disputat tres partits menys. Només un cataclisme de dimensions siderals podria impedir que l’equip de Cortés aconseguís el segon títol de lliga consecutiu.

Després d’uns primers minuts igualats, les blaugrana van anar creant oportunitats. No van poder marcar ni Oshoala ni Hamraoui, però sí que ho va fer Graham Hansen abans del descans, aprofitant una bona passada de Jenni Hermoso. Amb el resultat a favor, les blaugrana van ser molt superiors en la segona part i pràcticament no van deixar que les locals s’acostessin a la porteria de Sandra Paños. Graham Hansen va tornar a marcar gràcies a una centrada d’Alexia Putellas, i Jenni Hermoso va sentenciar a cinc minuts del final després de rebre una centrada de la recuperada Lieke Martens.