Barça

Araújo, entre tres i quatre setmanes de baixa

Lesió. El central uruguaià pateix un esquinç de segon grau en el turmell esquerre

Més problemes en defensa per Ronald Koeman. Les proves que se li han fet a Ronald Araújo han confirmat que el central pateix un esquinç en el turmell esquerre. No informa el club ni del grau de l’esquinç ni del temps de baixa, però segons ha pogut saber aquest diari l’uruguaià haurà d’estar entre tres i quatre setmanes lluny dels terrenys de joc perquè l’esquinç que va patir ahir en el Benito Villamarín és de segon grau.

Vol dir això que Araújo està descartat per a partits tan importants com l’anada de les semifinals de copa contra el Sevilla i l’anada dels vuitens de final de la Champions contra el PSG. L’objectiu és que el central pugui estar recuperat per jugar la tornada contra els francesos el 10 de març, tot i que ho podria estar una setmana abans per a la tornada de les semifinals de copa.

Amb Piqué accelerant la seva recuperació, però sent pràcticament impossible que arribi al partit d’anada contra el PSG, Koeman només té dos centrals sans: Lenglet i un poc fiable Umtiti. Caldrà veure si aposta per ells dos, confia en Mingueza o endarrereix De Jong.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)