Barça

Un grup de socis demana la censura de Tusquets

Transparència blaugrana.

Un grup de 150 persones de socis, simpatitzants i penyistes agrupats en la plataforma Transparència blaugrana vol presentar una petició a la propera assemblea de compromissaris per la qual l’actual president de la Junta Gestora, Carles Tusquets sigui nomenat persona non grata. “Aquesta és la primera mesura que volem posar sobre la taula i proposar-li a la propera junta directiva que sigui escollida”, ha comentat el portaveu de la plataforma, Robert Manrique.

Els motius pels quals Transparència Blaugrana addueix la censura és perquè considera que ha dilatat el procés electoral de manera injustificada. El grup també diu que s’ha extralimitat en les seves funcions a l’hora de parlar sobre Leo Messi. “Ha posat en perill patrimoni del club”, ha comentat un dels membres de la Plataforma, Oriol Clavell.

D’aquesta manera, el grup vol donar un cop de puny sobre la taula amb aquesta primera petició però pretén que molts socis i simpatitzants s’hi apropin i que sigui com una espècie de grup fiscalitzador del club. “No volem que només s’expliquin les mesures que fa la junta directiva un cop s’han fet, volem més informació durant el procés”, ha comentat Manrique. Transparència Blaugrana també ha volgut deixar clar la seva independència a qualsevol candidatura actual i ha carregat contra els mitjans de comunicació acusant-los de servitud al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)