Barça

Jordi Cruyff: “Tinc clar que el meu pare votaria Laporta”

Eleccions

Declaracions sorprenents les que va fer Jordi Cruyff al programa El Larguero de la Cadena Ser. No pel fet d’expressar la seva opinió sinó perquè aquesta no deu haver agradat gaire a la candidatura de Víctor Font. Cal recordar que ocuparia el càrrec de directiu esportiu si el líder de Sí al futur guanya les eleccions del 7 de març. Jordi Cruyff no només va assegurar que el seu pare votaria Joan Laporta sinó que també el veu com el favorit. ““Crec que la resposta és molt clara: Joan Laporta. Tinc bastant clar que votaria Laporta. Sempre més, no només ara, també abans i el dia de demà. Favoritisme de Laporta a les eleccions? El Barça i l’aficionat necessita estar orgullós, sentir-se temut. Exjugadors i jugadors tots parlen bé de Laporta i això no és fàcil. El barcelonisme té ganes de tornar a l’època bona. Laporta va tenir decisions atrevides. La gent té ganes de tornar a sentir aquestes sensacions de el passat. La pancarta va ser clara.”, va afirmar.

També va parlar del futur de Leo Messi i l’estratègia del PSG per desgastar el Barça els dies previs al duel de la champions. “Tractant-se del jugador que és i veient també que fa uns anys van portar el taló més gran del futbol mai vist per Neymar, que tot és possible. Hi ha una mica de picabaralla entre el PSG i el Barça per Messi i és normal que hi hagi interès. Les declaracions? Forma part de el joc. Potser per l’afegit de ser el rival a la champions aquest soroll no fa molta gràcia “. Sobre el Barça de Koeman, no el va descartar del tot per acabar guanyant la lliga i creu que s’està recuperant l’il·lusió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)