Barça

Golejada contra el cuer

Barça 6 - Betis 0

Barça 6 Betis 0

BARÇA:Paños, León, Losada (Hamraoui, 58’), Torrejon (Jana, 72’), Caldentey (Serrano, 67’), Alexi, Guijarro, Bonmatí, Leila (Falcón, 58’), Oshoala (Hermoso, 57’) i Martens.BETIS:Meline, Medina, Ana (Vicky, 73’), Salvador, Altuve (Rivas, 73’), Mari Paz (Marta, 73’), Nuria, Parra (Méndez, 60’), Paula, Sosa (González, 46’) i Valle.GOLS:1-0 (10’) León. 2-0 (11’) Putellas. 3-0 (56’) Bonmatí. 4-0 (66’) Hermoso. 5-0 (75’) Guijarro. 6-0 (83’) Hermoso, de penal.ÀRBITRE:Frías Acedo.T.G.:Laura.

El Barça manté el ritme en la lliga i continua sense haver concedit ni un sol punt després de vèncer el Betis, últim classificat de la lliga, amb una golejada incontestable.

El partit ha començat amb un gran domini blaugrana que aviat s’ha traduït en dues dianes consecutives en el minut 10 i 11 de partit obres de León, de cap, i de Putellas, amb un potent xut. Les blaugrana volien tancar el partit però no han trobat el camí del gol fins la segona meitat quan Bonmatí ha anotat el tercer amb un cop de cap. Les rotacions han donat refresc a l’equip que ha continuat atacant i ampliant distàncies en l’electrònic. Hermoso, a passada de Martens; Guijarro, després d’una assistència de Martens i Hermoso, de nou, des dels onze metres han completat els sis gols. La notícia negativa ha estat la lesió de Caldentey, que ha hagut de ser substituïda abans d’hora per uns problemes al turmell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)