El tràmit, amb nota

UEFA Women’s Champions League. El Barça apallissa, de nou, el Fortuna tot i tenir l’eliminatòria guanyada des del partit d’anada i amb diverses jugadores poc habituals

Fortuna 0 Barcelona 5

FORTUNA:Johansen; Thrige (Hammer, 76’), Garnier, Thomsen, Bruce (Frank, 63’), Folds (Frederiksen, 63’); Riley, Ochoa, Lundgaard (Berthelsen, 76’), Holdt; i Snerle (Timmermann, 68’).BARCELONA:Font; Crongorcevic, Pereira (Mapi León, 53’), Jana Fernández, Leila; Bonmatí Guijarro (Oshoala, 53’), Losada; Graham (Hansen, 73’), Mariona i Martens (Serrano, 73’).GOLS:0-1 (36’) Bonmatí. 0-2 (49’) Bonmatí. 0-3 (55’) Caldentey, de penal. 0-4 (78’) Oshoala. 0-5 (86’) Torrejón.ÀRBITRE:Watson.

El Barça entra per la porta gran en els vuitens de final de la Champions guanyant amb molta solvència el Fortuna danès. El conjunt de Lluís Cortés no es va conformar només amb un partit d’anada notable si no que també es va lluir en la tornada. Les blaugrana van haver de superar les inclemències del temps i van guanyar amb un onze ple de jugadores poc habituals. Gemma Font i Jana Fernández, dues jugadores de la pedrera, van ser titulars i van completar tot el partit. Demà se celebrarà el sorteig dels quarts de final que es disputarà el 23 i 24 i el 30 i 31 de març.

La primera part no va ser del tot reeixida pel Barça que va gaudir de diversos apropaments però poques oportunitats. Les dificultats del vent i el fred no van fer que es veiés un partit lluït en els primers instants però Aitana Bonmatí, la gran estrella del xoc, va començar a decantar la balança rematant a gol una pilota morta que es va quedar dins l’àrea. La migcampista de Sant Pere de Ribes va tornar a fer fortuna amb una arribada des de la segona línia just després del descans i el partit es va desfermar. Caldentey va signar el tercer gol de penal i Oshoala, que està tenint dificultats per entrar en l’equip darrerament, també va marcar la seva diana en una pilota a l’espai. Torrejón, recollint un rebut d’una jugada personal, va arrodonir el resultat amb la cinquena diana.

Sp. Praga-PSG 17/3 (0-5)
Ha estat un partit complicat per les condicions del camp i el temps però les hem superat
Aitana Bonmatí
migcampista del barcelona
En la segona part hem ajustat moltes coses i hem tingut més paciència per trobar-nos