Barça

El Barça, per la part difícil del quadre

UEFA Women’s Champions League. El Manchester City, segon classificat a Anglaterra, i el Lió o bé el PSG han quedat en el camí de les blaugrana cap a la final

El Barça no pot quedar gaire satisfet del sorteig del quadre final de la Champions League. El conjunt blaugrana ha estat emparellat amb el Manchester City, el segon classificat de la lliga anglesa, en l’encreuament de quarts de final tot i que l’os dur de rosegar serà a les semifinals en què s’haurà d’enfrontar o bé el vigent campió i gran favorit, l’Olympique de Lió, o l’alternativa a la lliga francesa, el PSG.

El Manchester City serà el rival del Barça en els quarts de final en una eliminatòria que es disputarà el 23 o el 24 de març i que tindrà la seva tornada el 31 de març o 1 d’abril a Manchester. El partit d’anada encara no té una seu definida a causa de la quarantena que s’imposa als equips procedents del Regne Unit a l’hora d’entrar a l’Estat espanyol però, en tot cas, és clar que no es jugarà a l’estadi Johan Cruyff. El Barça i la competició estan buscant alternatives tot i que encara és aviat per prendre una decisió definitiva. Les blaugrana que dominen amb mà de ferro aquesta competició són les favorites en l’eliminatòria però el City va eliminar amb contundència la Fiorentina (8-0 en el global).

Si l’equip de Lluís Cortés passa, s’enfrontarà al guanyador de l’eliminatòria en què el Lió s’enfrontarà al vencedor del PSG-Sparta de Praga. El vigent campió no les té totes perquè el PSG és ara mateix líder de la lliga francesa havent guanyat al gran favorit en la competició domèstica (1-0, al novembre). El conjunt parisí ho té tot de cara per classificar-se pels quarts de final ja que va guanyar en l’anada per 5 a 0 a l’Sparta de Praga.

Les eliminatòries:

Sparta Praga/PSG - Lió

FC Barcelona - City

Bayern Munich - FC Rosengard

Chelsea - Wolfsburg

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)