Barça

Pedri fa el gran salt

Convocatòria. El blaugrana és la gran sensació de la llista de Luis Enrique, en què també debuten Bryan Gil, Robert Sánchez i l’exjugador del Girona Pedro Porro. Jordi Alba és l’altra novetat

Pedri és la gran sensació de la convocatòria de la selecció espanyola anunciada ahir per Luis Enrique. El blaugrana ha vist com el seu gran curs com a blaugrana ha tingut el premi de la seva primera convocatòria amb l’absoluta estatal. És el gran salt d’un jugador que, amb només 18 anys, ja ha aconseguit la titularitat al Barça i és un dels futbolistes espanyols amb un present i un futur més prometedors. El seleccionador ho sap i per això no ha dubtat a donar l’oportunitat al jove futbolista, de gran talent i amb nervis d’acer. Un jugador amb edat de juvenil, però que està dotat per erigir-se en una peça clau de present i de futur al Barça i també per a Luis Enrique. Un gran salt que confirma el gran any d’un futbolista que ja és una realitat en la lliga, però també en el futbol europeu.

El canari no és l’única gran novetat d’una llista revolucionària del tècnic asturià, que ha cridat per primera vegada el porter del Brighton, Robert Sánchez, i el davanter de l’Eibar Bryan Gil, que ha plorat d’emoció en conèixer la notícia i que s’ha convertit en el primer internacional absolut de la història del conjunt basc. La llista de grans novetats es completa amb Pedro Porro, lateral de l’Sporting de Lisboa i exjugador del Girona. I després trobem un retorn: Jordi Alba. El lateral del Barça està vivint un gran moment i és la primera vegada que Luis Enrique el convoca en la seva segona etapa.

Espanya jugarà els seus primers partits de classificació per al mundial de Qatar contra Grècia, el dia 25 a Granada; contra Geòrgia, el dia 28 a Tbilisi, i el 31 contra Kosova a Sevilla.

PORTERS 3
De Gea (Manchester United) Unai Simón (Athletic Club) Robert Sánchez (Brighton)
DEFENSES 7
Pedro Porro (Sporting Lisboa). Èric Garcia (M. United), Sergio Ramos (Real Madrid). Iñigo Martínez (Athletic), Diego Llorente (Real Sociedad), Gayà (València), Jordi Alba (Barça)
MIGCAMPISTES 8
Busquets (Barça), Rodri (Manchester United), Marcos Llorente (Atlético), Pedri (Barça), Thiago (Liverpool), Canales (Betis), Koke (Atlético), Fabián Ruiz (Nàpols)
DAVANTERS 6
Gerard Moreno (Vila-real), Morata (Juventus), Dani Olmo (Leipzig), Oyarzabal (Real Sociedad), Ferran Torres (Manchester City), Bryan Gil (Eibar).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)