Barça

Koeman: “Laporta està content amb mi i espero que l’equip segueixi creixent”

Roda de premsa. Ronald Koeman. Prèvia Real Sociedad-Barça

Ronald Koeman ha atès fa uns minuts als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que el Barça jugarà demà al Reale Arena contra la Real Sociedad (21 h). Aquestes han estat les seves respostes més destacades:

Sobre la Real Sociedad

“És el tercer partit que jugarem contra ells. És un equip fort i un dels millors del campionat. Li agrada pressionar a dalt i si mirem els dos partits anteriors contra ells, aquest serà un partit complicat també.”

L’estabilitat que comporta tenir ja president

“És important pel club que ja hi hagi un president. Per l’estabilitat de l’equip i per les decisions que cal prendre de cara al futur.”

Les paraules de Laporta sobre la feina de Koeman fins ara

“Laporta ha destacat la feina que estem fent. Després del partit a París vam parlar a l’avió i em va dir que estava content amb l’equip i que confiava en mi. Esperem mantenir la dinàmica positiva.”

Les bones paraules de Carles Tusquets també en referència a Ronald

“He parlat bastant amb el senyor Tusquets en els últims mesos. Sempre he entès la situació del club econòmica i sempre he ajudat. Li agraeixo les seves paraules.”

Opcions al doblet

“No m’agrada parlar ara del doblet perquè això canvia tot rapidíssim. Hem de seguir treballant partit a partit. Tenim un calendari dificilíssim. No és el moment ara de pensar en doblets.”

El rendiment de l’equip en aquest 2021

“Sempre hi ha un marge de millora. M’agrada destacar la bona trajectòria dels últims quinze o setze partits. Però ara ens toca seguir treballant perquè no s’ha guanyat res encara.”

Més sobre la Real

“No crec que el partit contra la Real sigui el més decisiu. Sabem que és un estadi complicat i que Imanol Alguacil treballa molt bé i sabem que no podem perdre punts, però no és un partit decisiu.”

El retorn del públic a l’estadi Johan Cruyff

“Veig positivament que demà el Barça B pugui jugar amb 1.000 persones a les grades. És un pas endavant més.”

Haaland

“No és moment ara de parlar de Haaland. No és un jugador del nostre club. Entenc que es parli de fitxatges, però necessito està concentrat amb el partit contra la Real. No contestaré sobre jugadors que no són nostres.”

Messi i De Jong, amb quatre targetes

“Sabem que estan a una targeta de la sanció. No reservaré a ningú. Si veuen la cinquena groga, haurem de buscar solucions i jugarà un altre jugador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)