Golejada del Barça a Vallecas, abans del City

1a divisió. Les blaugrana han guanyat aquest migdia en la seva visita al camp del Rayo per 0-4, amb gols de Crnogorcevic, Oshoala, Hamraoui i Martens.

Enèsima victòria del Barça Femení en la lliga Iberdrola. El líder ha golejat avui al migdia en la seva visita a Madrid. Triomf incontestable al camp del Rayo Vallecano per 0-4, amb gols d’Ana Crnogorcevic, Asisat Oshoala, Hamraoui i Lieke Martens.

Les blaugrana s’han avançat en el primer quart d’hora de joc gràcies a un gol de Crnogorcevic i a la mitja hora de partit la nigeriana Oshoala ha culminat una bona passada a l’espai de Vicky Losada, en una acció iniciada des de l’eix de la defensa per Mapi León, per fer el 0-2. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

En la segona meitat el Barça ha continuat sent clar dominador del joc i han arribat dos gols més. Kheira Hamraoui ha fet el tercer en el minut 55 i ja en el minut 88 ha arribat el quart i definitiu gol de la tarda, obra de l’holandesa Martens. Patri Guijarro hauria pogut marcar el cinquè en el temps afegit però la seva rematada s’ha estavellat al travesser.

Ara, després d’aquesta victòria, el Barça aparcarà la lliga i se centrarà en el compromís que dimecres afrontarà a Monza contra el Manchester City, a la UEFA Women’s Champions League.