Barça

Tres punts més a Sevilla i gol 100 en 21 jornades de lliga

1a divisió. Un doblet de Lieke Martens, i dos gols més, de Marta Torrejón i Bruna Vilamala, donen la victòria 21 al líder incontestable

El Barça ha sumat una nova victòria a la lliga amb golejada en la visita que ha fet al Sevilla, aquest migdia. Lider incontestable del campionat, l’equip de Lluís Cortés es manté invicte i no deixa d’aconseguir fites. Avui ha arribat als cent gols, de fet en porta un total de 103 en 21 jornades o, el que és el mateix, 4’9 per partit. L’honor del gol cent li ha correspost a la defensa Marta Torrejón, en l’inici de la segona part, després que els primers 45 minuts acabessin amb empat a zero, tot i el domini blaugrana. Abans del xiulet final, un doblet de Lieke Martens i un gol de la jove, de 18 anys, Bruna Vilamala, han arrodonit el resultat.

El Barça continua sent el primer classificat, amb 63 punts, nou més que el segon, que és el Llevant, i amb tres partits menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)