El Barça suma l’enèsima exhibició

1a divisió. Cortés es permet el luxe de donar minuts a les jugadores menys habituals amb vista a l’anada de les semifinals de Champions

Barcelona 6 Granadilla 1

BARÇA:Paños, María León, Hermoso (Bruna, 77’), Mariona, Hamraoui (Vicky Losada, 65’), Putellas, Aitana, Leila, Graham (Martens, 65’), Pereira (Codina, 77’) i Crnogorcevic (Marta Torrejón, 65’).GRANADILLA:Aline Reis, Clare Pleuler, Ana (Simpson, 46’), Ange Koko (María Estella, 46’), Pisco, Natalia Ramos, María José (Kayla, 46’), Silvia Doblado (Paola, 72’), Patri, Aleksandra i Sara López (Ainhoa, 46’).GOLS:0-1 (8’) Pisco. 1-1 (13’) Jenni Hermoso. 2-1 (25’) Jenni Hermoso. 3-1 (28’) Putellas, de penal. 4-1 (71’) Martens. 5-1 (85’) Bruna. 6-1 (91’) BrunaÀRBITRE:María Dolores Martínez.T.G.:a la local Hamraoui; i a la visitant Ainhoa.PÚBLIC:457 espectadors al Johan Cruyff.

A hores d’ara, l’única incògnita que queda en la lliga és si el Barça mantindrà la imbatibilitat fins a l’última jornada. El títol està decidit, però falta veure si algun dels rivals que li queden és tan agosarat per fer-li empatar o perdre algun partit. El Granadilla estava entre els favorits perquè ocupa la cinquena posició, però no va ser un rival seriós per al Barcelona, i Lluís Cortés es va permetre donar minuts a les jugadores menys habituals amb vista al partit d’anada de semifinals de Champions d’aquest diumenge.

El Barça es va endur un ensurt en els primers instants, quan el seu rival es va avançar per mitjà de Pisco. La reacció blaugrana no va trigar a arribar, i Hermoso, en dues fuetades, va capgirar el resultat. Putellas, de penal, va ampliar la distància i el Barça hauria pogut sentenciar abans del descans, però Crnogorcevic no va estar encertada. La tornada dels vestidors va ser demolidora, amb dianes de Martens i el doblet de la jove jugadora Bruna Vilamala, l’últim gol de la qual, d’una gran qualitat.