Barça

Koeman: “Fins que no es demostri el contrari, em veig al Barça el curs que ve”

Barça. El tècnic holandès considera que el partit de demà contra el Vila-real no és el més difícil dels que queden fins al final de la lliga

Ronald Koeman ha parlat en roda de premsa, un dia abans del partit contra el Vila-real de demà. Aquestes han estat les seves manifestacions:

El Vila-real: “Fa bastant de temps que ens vam enfrontar a ells, en el primer partit de lliga. Juguen molt bé a futbol, tenen davanters de molta qualitat i han demostrat ser un equip fort a Europa. Per a ells el partit és important. Serà un partit interessant.”

És una final?: “Ens falten set partits i, com els tres equips restants, només podem guanyar. Si no, no tenim opcions per a la lliga.”

Acumulació de minuts per als principals jugadors: “No em preocupa molt. Tenim dades. Sí, han jugat molts partis, però entrenem molt poc per tal que recuperin al màxim.”

És el partit més complicat fins al final de curs?. “No crec. Cada partit té la seva dificultat. Depèn molt de nosaltres mateixos. Si estem concentrats, crec que podem guanyar. No és una sortida més complicada que les altres. És un partit contra un equip que juga bé a futbol. Per això és interessant.”

Li preocupen les amenaçes de Ceferin per la renovació de Messi o l’arribada de Haaland?: “No ceec que canviï molt. Ja hem parlat prou de la Súperlliga. Deixem-ho. Hi ha coses més importants. És cosa d’ells.”

Pot guanyar els set partis: “S’han de treure molts punts per ser campió. No sé si cal guanyar-ho tot.”

La desconcentració contra el Getafe: “No ha estat un problema d’actitud, ha estat un problema tàctic quan teníem la pilota. Amb els canvis, vam tornar a jugar amb tres al darrera i es van acabar les dificultats.”

Torna Dembélé. Coutinho i Ansu: “Cada jugador que està convocat té opcions de jugar d’inici. Cou i Ansu tenen lesions de més temps del que esperàvem. No puc dir si hi ha possibilitats que juguin aquest curs.”

Sent la confiança de part del president que seguirà?. “Des del primer dia m’ha demostrat la seva confiança. Fins que no es demostri el contrari, em veig com a entrenador del Barça la pròxima temporada. Si no és així, tinc contracte en vigor.”

Diferència en el descans amb els rivals: “Hi ha partits i horaris que ens provoquen poc descans. S’ha d’acceptar, no hi ha hagut cap canvi a pesar de les nostres crítiques.”

Qui veu més fort, l’Atlético, el Real Madrid o el Sevilla?: “No veig cap més fort que els altres. Tots tres han guanyat molts partits. L’avantatge que tenim és que juguem a casa contra l’Atlético. Serà una lluita fins la ultima jornada.”

Alfred Schroeder: “Amb tot el cos tècnic hem treballat molt bé. És un cos tècnic nou i ho estem fent bé. L’Alfred és holandès i sempre opta per un joc ofensiu. Ha après molt de Nagelsmann.”

Dembélé: “És important per a nosaltres perquè és diferent a la resta de davanters. Té profunditat, és capaç de jugar un contra un. Ha donat molt a l’equip. Millor que estigui demà amb nosaltres.”

Li agrada jugar abans que l’Atlético?: “No sé si és millor jugar abans. L’important és guanyar els partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)