Barça

“El liderat és un premi, però primer hem de guanyar”

Ronald Koeman

Demà contra el Granada, el FC Barcelona pot convertir-se en líder de la lliga si aconsegueix els tres punts. És un partit clau. Ronald Koeman ha elogiat la trajectòria de l’equip en aquests últims mesos però ha recordat que abans de pensar en el lideratge, cal guanyar demà.

LA TRAJECTÒRIA: “Tenim una trajectòria dels últims 17 partits amb 15 victòries. És una cosa impressionant. Ha hagut de ser així per a poder lluitar pel campionat. Necessites que els altres equips no guanyin els seus partits. L’equip ha agafat les regnes i ha anat a millor. L’equip està confiat i ha pujat l’efectivitat. Si l’equip està bé som capaços de fer el màxim.”.

GRIEZMANN: “Per a mi és un jugador importantíssim. Hem tingut crítiques per l’efectivitat dels nostres davanters. Però m’agrada. És jugador d’equip, sempre treballa al màxim i sabem que també depèn de la seva ratxa. Ha tingut mala sort, però en aquest moment està en plena confiança. està en un moment important i bo per a l’equip.”.

PRUDENTS: “No he vist els jugadors pensant que la feina està feta. Estan molt concentrats. Ara pot ser que siguem el favorit, però no pensem així. Sabem la dificultat que hi ha per guanyar els partits. No hi ha partits fàcils. L’equip ha après a anar partit a partit, és la millor manera. el que ve després no és l’important. el que importa és demà.”.

PÚBLIC ALS ESTADIS: “Si podem tenir públic per a qualsevol futbolista és important i bonic. Per no parlar de tenir el públic al teu favor. Vaig veure el públic a Holanda i els partits són més emocionants, són diferents. Ens falta gent al camp i tant de bo pugui haver-hi en els últims partits.”.

PRESSIÓ: “És important com qualsevol partit. Ja portem un temps d’alta pressió, que no podem fallar perquè necessitem els punts. Ara no és més important que els últims partits. Sabem que és una lluita entre els quatre equips. L’equip que guanyi el campionat haurà de guanyar tots els partits.”.

LIDERATGE: “És un premi, però primer hem de guanyar. És una situació inesperada si mires enrere. Poder lluitar per guanyar la Lliga és una cosa gran que hem aconseguit. Guanyar i ser líders és important. Fa temps que no hi ha un altre remei que guanyar per poder lluitar per la Lliga. Ens falta molt encara.”.

NEYMAR: “Neymar ara no està al Barça. Treballem amb els nostres jugadors i hem demostrat que podem lluitar. Mai se sap si guanyes quan tens els millors. Les possibilitats són més, però el passat no compta.”

BENEFICIS D’ANAR LÍDER: “Per a mi anar primer és millor, perquè vol dir que els altres han de lluitar per passar-te a la taula. Si tenim la sort que vam tenir amb el Deportivo o el Madrid a Tenerife, segurament serem campions.”

APERCEBUTS: “No em preocupa. És cosa del futbol. El partit de dues setmanes no és important si no guanyem els dos propers partits. Cal ser llest.”.

ROTACIONS: “Per a mi el més important és l’equip. Si algun jugador no està bé per jugar el partit, hi ha la possibilitat de canviar. Si l’equip funciona, no cal tocar molt. És dur per als suplents, però el més important és l’ equip.”.

CONFIANÇA: “No sé si el Barça és el que està més fort mentalment. No sé com estan els altres equips. Nosaltres estem forts. Hem passat moments difícils, hem remuntat partits importants, la trajectòria a la Copa parla per ella mateixa ... Ens falten 5 o sis partits. Cal viure-ho amb molèsties, amb cansamemt ... l’equip que domini això, guanyarà la Lliga.”.

REFORÇOS: “Com a entrenador sempre intento millorar l’equip però depèn de la situació econòmica de club. Però mana el president. Hi haurà temps per parlar aquest tema. Està en mans del club. Jo, amb Planes, Alemany vam decidir que és el més necessari, però decidirà el president.”.

DAVANTER CENTRE: “Estem treballant on podem millorar, com qualsevol club. Amb el que tenim, hem sabut viure sense Ansu Fati, un jugador important malgrat la seva joventut. Som l’equip que més hem generat i portem 76 gols. Sense tenir un o dos més jugadors que marquin diferències hem tret els partits endavant.”.

OFERTA DEL PSG A MESSI: “No m’interessa, no sé si és veritat. Tant de bo que Leo segueixi amb nosaltres. Per a mi ha d’acabar aquí perquè porta tota la vida aquí, però és una decisió que ha de prendre ell. No em preocupa per res, només em preocupa guanyar demà.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)